Odšťavňovač Philco PHJE 5010

0000071762

8590669151318

Philco

Novinka

Výkonný odšťavovač Philco PHJE 5010 vám připraví zeleninové a ovocné šťávy plné vitaminů, energie a živin a to během chvilky. Díky velkému plnicímu otvoru o průměru 7,5 cm do něj můžete házet velké kusy ovoce a nemusíte se tak trápit zdlouhavým krájením. Ve výbavě má jak nádobu na vymačkanou šťávu, tak i nádobu na dužiny, nikde vám tak nevznikne na lince nepořádek. Celý popis

Není skladem

1 699 Kč

1 899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

  • 2 rychlostní stupně (pro tvrdé a měkké suroviny)
  • extra velký plnící otvor pro celé plody
  • speciální ocelové mikrosíto pro maximální výtěžnost
  • nádobka na šťávu se separátorem
  • rychlé sestavení
  • stabilní konstrukce
  • bezpečnostní spínač
  • jednoduché čištění (odnímatelné části možno mýt v myčce)
  • protiskluzové nožky
  • kartáč pro snadné čištění

Ovoce a zelenina v celé své šťávě

V pravou chvíli pravá porce energie, živin a vitamínů. Začít den sklenicí dokonale přírodní šťávy namíchané z ovoce a zeleniny podle vaší momentální nálady. To by přece chtěl úplně každý. Odšťavňovač ale mnohé odrazuje komplikovaným skládáním a především čištěním. Philco je jiné. Poslední důvody, proč nemít v kuchyni odšťavňovač padají. Sestavení je otázka několika málo vteřin a čištění už zkrátka nemůže být jednodušší – většinu vložíte do myčky, sítko projedete kartáčkem. A božský nektar může proudit, co hrdlo ráčí.

17827193

Speciální ocelové mikrosítko

Efektivita odšťavňování je dána speciálně konstruovaným ocelovým mikrosítem opatřeným perfektním ostřím, které zaručí maximální efektivitu a výtěžnost procesu. Až odklopíte ochranné víko, užasnete. Z ovoce a zeleniny zbude jen dokonale vysušená drť. Všechno podstatné máte ve sklenici. Mikrosíto si poradí s jakkoli tvrdým plodem a dokáže naopak skvěle zpracovat i velmi měkké plody.

Extra velký plnící otvor

Složitá příprava surovin? Ale kdeže. Philco disponuje natolik velkým plnicím otvorem, že se do něj bez problémů vejde i větší jablko. Stačí omýt a vhodit. Celé mrkve, velké kusy celeru, pecek zbavené ovoce, celé hrušky – a kdoví, co všechno vás ještě napadne připravit o všechno šťávu, do poslední kapky. Nic už vám nezabrání zkoušet, experimentovat, míchat, ochutnávat a nacházet ideální kombinace chutí a účinků. Svět živin a vitamínů se stane laboratoří vaší fantazie a chuti.

Nádobka na šťávu se saparátorem

Při odšťavňování vzniká pěna, to je přirozené. Philco si s ní ale umí jednoduše poradit. Záchytná nádobka na šťávu je opatřena odlučovačem pěny. Ten při nalévání do sklenice téměř beze zbytku separuje čirou šťávu a pěna zůstane v nádobě. Jednoduchý, ale nesmírně účinný trik. Oceníte to především při odšťavňování jablek, které pěny produkují ze všeho ovoce nejvíc. Philco vám ale bez jakéhokoli vašeho zásahu umožní napít se dokonale čiré jablečné šťávy.

Philco

Dva stupně výkonu

K efektivitě a úspoře energie přispívá také dvoustupňový provoz odšťavňovače. Pro měkčí plody zvolíte první stupeň, pro tvrdé plody druhý. Tím je zaručen perfektní výsledek a vy si přitom, můžete být jisti, že svůj přístroj šetříte a snižujete jeho amortizaci na minimum. Hlavní je ale efekt – a ten je vidět pouhým okem – z mrkve i přezrálých meruněk dostanete stejně čirou šťávu.

Technické parametry

Typ odšťavovačeklasický
Velikost plnicího otvoru7.5 cm
Objem nádoby na šťávu1 l
Objem nádoby na dužinu2 l
Počet rychlostí2
Otáčky18000
Barvanerezová/černá
Displejne
Příkon800 W

Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě


Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Výrobky Philco vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na  ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na většinu svých výrobků poskytuje pětiletou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: "Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy". Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo.


Stručná historie značky Philco


Byl to rok 1892, který položil základy jedné z nejoblíbenějších značek Ameriky, značce Philco. Zrozena ve Philadelphii na konci 19. stolení, brzy se rozšířila po celé zemi a stala se součástí mnoha domácností. Zprvu jako největší světový výrobce radiopřijímačů, následně jako přední značka chladniček, mrazáků, praček a později i ostatních domácích spotřebičů.


Historická data: v roce 1892 byla ve Philadelphii založena společnost Helios Electric, jejímž prvním výrobkem se stala akumulátorová baterie. V roce 1906 pak společnost přijímá název Philco. V roce 1939 je vyrobena první chladnička Philco s použitím pěny v izolaci nebo například v roce 1957 je představena úsporná kombinace pračky se sušičkou. V roce 1977 se Philco stává součástí společnosti White Consolidated Industries, která je v roce 1986 odkoupena společností AB Electrolux, Švédsko.


Oficiální distribuce pro ČR


Obchod dpkk.cz je autorizovaným prodejcem spotřebičů značky Philco pro Českou republiku. Obdržíte tak vždy výrobek určený pro český trh a máte garantován 100% servis přímo od výrobce díky široké servisní síti v ČR.



Philco-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Odšťavňovač Philco PHJE 5010

Vložit recenzi

Odšťavňovač Philco PHJE 5010