SSJ 4042RD šnekový odšťavňovač SENCOR

0000065062

8590669169566

SENCOR

Novinka

Šnekový odšťavňovač Sencor SSJ 4042RD v černo-červené barvě. Vysoce efektivní odšťavňování při nízkých otáčkách pro uchování všech vitamínů a enzymů. Nerezové filtrační mikrosítko dokonale a automaticky oddělí dřeň a vy tak získáte skvělý a čerstvý džus. Odšťavňovač má robustní motor určený pro souvislé 15minutové odšťavňování. Celý popis

Není skladem

2 099 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tento model šnekového odšťavňovače vám nabídne opravdu efektivní odšťavňování. Přístroj šťávu lisuje, namísto aby ji jen rozmělňoval a automaticky odděluje dřeň pomocí nerezového filtračního mikro síta. Výsledkem je lahodná, svěží šťáva s malým podílem pěny, která si díky tomuto systému zpracování uchová více cenných antioxidantů. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si několikrát v týdnu čerstvou šťávu. Pozor, je to nebezpečně návykové, rychlé a snadné na přípravu. Hotová šťáva se soustředí do transparentní odšťavňovací misky, takže kdykoli budete mít přehled o kvalitě, konzistenci a množství. Přístroj se pyšní trojitou ochranou. Motor se spouští pouze tedy, pokud je stroj správně sestaven, a sám se automaticky vypne, pokud je odstraněn horní kryt, nebo pokud se přehřeje motor.

Tajemství úspěchu

Přístroj šťávu lisuje, namísto aby ji jen rozmělňoval, automaticky odděluje dřeň pomocí nerezového filtračního mikro síta. Hotová šťáva se poté koncentruje do transparentní odšťavňovací misky, takže kdykoli budete mít přehled o kvalitě,konzistenci a množství.

                                                                                                 Tajemství úspěchuhttps://im9.cz/iR/short-tail/131479--mmf300x300.jpg

Dopřejte si porci zdraví

Výsledkem je lahodná, svěží šťáva s malým podílem pěny,která si díky tomuto systému zpracování uchová více cenných antioxidantů. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si několikrát v týdnu čerstvou šťávu plnou vitamínů.

                                          

Vychutnejte si šťávu plnou enzymů, antioxidantů a vitamínů

Odšťavňovač je ideální k odšťavňování měkkých i tvrdých plodů ovoce a zeleniny, jako jsou např. citrusy, rybíz, angrešt a jiné bobuloviny, jablka, hrušky, mrkev, červená řepa, okurka, ananas, meloun, aj. Problém není ani listová zelenina, tu ale doporučujeme zpracovávat současně s jinými plody.

                                                                                                 Vychutnejte si šťávu plnou enzymů, antioxidantů a vitamínů

Systém trojité ochrany pro vaši bezpečnost

Systém trojité ochrany pro vaši bezpečnost

Motor se spustí pouze v okamžiku, pokud je přístroj správně sestaven. Sám se automaticky vypne, pokud je odstraněn horní kryt, nebo pokud se přehřeje motor. Obsluha odšťavňovače je opravdu bezpečná a spolehlivá, a to i díky protiskluzovým nožkám s přísavkami.

Technické parametry

Typ odšťavovačešnekový
Objem nádoby na šťávu0.8 l
Objem nádoby na dužinu0.8 l
Počet rychlostí1
Otáčky60
Barvačerná/červená
Displejne
Příkon400 W
BarvaČervená
Příkon400 W


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

SSJ 4042RD šnekový odšťavňovač SENCOR

Vložit recenzi

SSJ 4042RD šnekový odšťavňovač SENCOR