Eta Sonetic 0710 90000

0000069795

8590393260775

Eta

Novinka

Modrý dětský bateriový kartáček ETA 071090000 je velmi účinný, ale zároveň šetrný při čištění zubů a dásní díky sonické technologii MOVE+. Čistění zoubků bude s tímto kartáčkem zábavnější, a to díky barevnému podsvícení, které upoutá pozornost Vašeho dítěte. Celý popis

Není skladem

399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Modrý dětský bateriový kartáček ETA 071090000 je velmi účinný, ale zároveň šetrný při čištění zubů a dásní díky sonické technologii MOVE+. Čistění zoubků bude s tímto kartáčkem zábavnější, a to díky barevnému podsvícení, které upoutá pozornost Vašeho dítěte.

To pravé pro vaše zdravé zuby
Revoluční technologie v péči o dentální hygienu. Skvělá při prevenci i růstu nových zoubků.
I ti nejmenší potřebují starostlivou péči, především proto, aby se jejich zoubky správně vyvíjeli a vyrostly ve zdravý a silný chrup.
ETA SONETIC je vhodnou variantou pro jejich správné čištění. Kartáček odstraňuje zubní plak a čistí i mezizubní prostory lépe, než běžné manuální kartáčky. Pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu, zubnímu kameni nebo zánětu dásní. Zdravé dásně totiž znamenají zdravý chrup.

Chytrý a efektivní kartáček
Jedná se o zubní kartáček vyvinutý speciálně pro děti. Je šetrný při čištění zubů a dásní. Díky technologii microBUBBLES a sonické technologii MOVE+ dokáže čistit zuby až 16 000 pohyby za minutu a efektivněji tak odstranit plak i bakterie. Má velmi dlouhou výdrž v závislosti na typu použité baterie. Vydrží 3 - 7 měsíců při běžném každodenním použití. Chytrý 2minutový časovače s 30 vteřinovými intervaly rovnoměrně čistí jednotlivé části ústní dutiny a signalizuje jednotlivé etapy čištění. Ideální pro každodenní ústní hygienu.
A aby vaše děti čištění zoubků více bavilo, je kartáček barevně podsvícen.

Kompletní výbava
V balení najdete dva zubní kartáčky. Jeden pro děti ve věku 3-6 let a jeden pro děti ve věku 7-10 let. Kartáčky jsou opatřeny kvalitními jemnými DuPont štětinami pro citlivý dětský chrup a dásně. Rukojeť je ergonomicky tvarovaná tak, aby se dětem pohodlně držela a nevyklouzávala z dlaně. Celý výrobek je vodotěsný, takže jej klidně mohou namočit. Kartáček funguje na 1 ks baterie AAA, která je součástí balení.

Růžový dětský bateriový kartáček ETA071090010 je velmi účinný, ale zároveň šetrný při čištění zubů a dásní díky sonické technologii MOVE+. Čistění zoubků bude s tímto kartáčkem zábavnější, a to díky barevnému podsvícení, které upoutá pozornost Vašeho dítěte.

Technické parametry


Počet programů1
Časovačano
Náhradní hlaviceano
Tlakový sensorne
Idikátor stavu bateriene
Dětskýano
Počet oscilačních pohybů16000 ot./min
Pouzdrone
Připevnění na zeďne
Nabíjecí stanicene
Napájení1 x AAA akumulátor / baterie
Barvamodrá

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Eta Sonetic 0710 90000

Vložit recenzi

Eta Sonetic 0710 90000