Sencor SOI 1100SL

0000092955

8590669254828

SENCOR

Novinka

Přejete si mít zdravější a bělejší zuby? Ústní sprcha Sencor vám v tomto úsilí bude dokonalou pomocnicí. O perfektní stav ústní dutiny se postará hned pět výměnných nástavců. Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Ústní sprcha Sencor je zárukou perfektní péče o vaše zuby. Důkladně se stará o jejich krásu a zejména o jejich zdraví. Pomáhá s prevencí paradentózy, zubního kamene, zubního kazu a zápachu z úst. Součástí balení je pět výměnných nástavců, které jsou zárukou dokonalé čistoty vaší ústní dutiny. Nástavce jsou dodávané s barevnými kroužky pro snadné rozlišení, komu který nástavec patří. Na výběr máte ze tří čistících programů, díky čemuž si intenzitu čištění snadno přizpůsobíte svým potřebám. Zajímavým bonusem je barevné LED podsvícení, které promění každé čištění zubů v malý svátek.

Jsem první ústní sprcha od Sencoru, jako stvořená pro perfektní péči vašich zubů.

Postarám se, aby vaše zuby byly ještě krásnější zdravější, bělejší. Jako ústní sprcha se dostanu do špatně dostupných mezizubních prostor a odstraňuji plak. Pravidelným používáním jsem ideální parťačkou pro prevenci dásní, zubů, ale i při zánětu dásní a paradontóze. Se mnou čištění fixních rovnátek a zubní náhrady nebylo nikdy lehčí a rychlejší! Navíc jsem vyrobena ve 3 jemných barvách, abych lahodila každému oku.
Jsem první ústní sprcha od Sencoru, jako stvořená pro perfektní péči vašich zubů.

A jak vlastně funguji?

Proudem vody pulzuji několikrát za minutu, abych docílila intenzivního oplachu zubů i dásní, který není dráždivý a zároveň maximálně efektivní. Regulaci proudu vody pohodlně ovládám pomocí tří přednastavených režimů, kterými docílím optimálního výsledku! U každého režimu automaticky nastavuji i tlak proudu vody, kterým mohu dosáhnout až 620 kPa, a to už je slušná porce pro skvělý výsledek! Jako bonus všechny tři podsvěcuji barevným LED osvětlením a poslední spuštěný režim si zapamatuji pro další použití.
A jak vlastně funguji?

Mé režimy jsou

1. Normal. 2. Soft. 3. Pulse, který mi pohodlně hlásí i stav baterie.
Mé režimy jsou

V mém balení je hned 5 výměnných nástavců!

Sencor si mé příslušenství opravdu vymazlil! S pěti výměnnými nástavci dokážu vykonat pět různých funkčních čištění. Není třeba ani hlídat čas! Postarám se o vaši ústní dutinu na dvě minuty přesně a pak se sama vypnu. Není to super?
V mém balení je hned 5 výměnných nástavců!

Standardní nástavec

Skvěle s ním zvládám běžné denní čištění.
Standardní nástavec

Ortodontický nástavec

Fixní rovnátka, zubní náhrada, ale i těžko dostupná místa vyčistím perfektně.
Ortodontický nástavec

Nástavec pro čištění jazyku

Je důležité mít čistý jazyk a tváře, aby se nevytvářel pach z úst, proto mám i speciální nástavec pro extra péči.
Nástavec pro čištění jazyku

Nástavec pro čištění prohlubní

Výborný pro obtížně přístupná nebo více citlivá místa, abych byla ještě účinnější!
Nástavec pro čištění prohlubní

Nástavec pro čištění nosní dutiny

Už nemusíte hledat konvičku pro výplach nosu, stačí mi nasadit nástavec a bez problému vypláchnu nos od pylu, prachu atd.
Nástavec pro čištění nosní dutiny

Mé tělo je perfektně promyšlené pro pohodlné užívání!

Klasická ústní sprcha je vybavena základnou s nádržkou a nevyhnutelně zabírá mnoho místa v koupelně, ale i v zavazadle. Tento problém Sencor chytře vyřešil! Mám objemnou vyjímatelnou nádržku s vrchním i spodním plněním, až na 150 ml vody nebo ústního roztoku. Nejen, že jsem lehká, ale mé tělo je ergonomicky tvarováno, skvěle padne do každé ruky a manipulace při čištění je velice pohodlná. Abych byla perfektní na cestování, do vany, sprchy, mám baterii, kterou snadno nabíjím a vydržím s ní čistit až 14 dní, při denním použití, takže se mohu zabalit do fešného cestovního pouzdra jet třeba na dovolenou.
Mé tělo je perfektně promyšlené pro pohodlné užívání!

Dokumenty


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Oral-B Vitality 150 Cross Action Black