Sencor SOC 3312WH

0000095127

8590669227303

SENCOR

Novinka

Sonický kartáček Sencor odstraní plak ze zubů několikanásobně lépe než běžné čištění. Přednastavené programy jsou zaměřeny na čištění a regeneraci ústní dutiny. Celý popis

Není skladem

1 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sonický kartáček pečuje o zdraví vašich dásní speciálně nastaveným kmitáním, kdy rychlost stěrů je až 48 000 za minutu. Chytrý časovač vám rozdělí čištění na 4 bloky pro nejlepší čištění díky technologii Quadpacer. UV sterilizátor zbaví kartáček bakterií a virů a zaručí ještě kvalitnější péči o zuby. Ergonomicky tvarovaná rukojeť zaručuje příjemnou manipulaci, zatímco LED ukazatel stavu baterie vás vždy upozorní na nutnost nabití. Výdrž baterie je ale 45 dní při každodenním čištění. Pokud však nabíjet musíte, celosvětová kompatibilita 100-240 V zaručuje možnost nabití kdekoliv na světě

Jsem sonický kartáček od Sencoru

Využívám vysokofrekvenční stíravý pohyb nahoru a dolů, díky němuž vykonám několik tisíc stěrů za minutu. Kromě vysokého počtu stěrů, dokonale imituji manuální čistění. Sonickou technologií spolehlivě rozruším povlak okolo zubu a setřu ho pryč. Čistím zuby výrazně účinněji než klasický kartáček až o 75 %.
Jsem sonický kartáček od Sencoru

Dokážu nastavit od 31 tisíc do 48 tisíc stěrů za minutu

Abych to měl jednodušší, Sencor do mě zabudoval 5 přednastavených režimů. S těmito režimy vyhovím každému sonickému uživateli od začátečníka po běžně užívající. Můžu pustit program: Sensitive - ohleduplně přistupuji k citlivým zubům a začínajícím uživatelům. Massage - jsem jemný k citlivým dásním. Polish - díky mně se zuby budou lesknout. White - skvěle pomůžu k eliminaci zubního kamene a pigmentových skvrn již po dvou týdnech. Clean – perfektně vyčistím jakýkoliv chrup včetně zubní náhrady.
Dokážu nastavit od 31 tisíc do 48 tisíc stěrů za minutu

Technologie Quardpacer, i tou disponuji

Jsem vybaven časovačem, s kterým každých půl minuty až do automatického vypnutí, krátce pozastavím čistění a upozorním k přechodu do další části úst. Tím zajišťuji, že vyčistím všechny části úst za stejně dlouhý čas. Moje hlavice kmitají speciálně, abych vždy udržel zdravé dásně a perfektně čisté zuby. I když tohle všechno umím, jsem velmi tichý společník, výborně padnu do ruky a žádná koupačka nebo sprška mě nepřekvapí, jsem totiž vodotěsný.
Technologie Quardpacer, i tou disponuji

Dokážu sterilizovat hlavice

V pouzdře mám zabudované speciální UV světlo, kterým dokážu během 8 minut vyčistit mé výměnné hlavice, a to klidně po každém čištění. Oproti mým starším bráškům z 1. a 2. řady, jsem na oko povedenější a vyroben z kvalitnějších materiálů.
Dokážu sterilizovat hlavice

Mám USB nabíjení a má výdrž je 45 dní

Vyjímám se v koupelně, ale i na cestách. Nabiju se a při denním užití vydržím čistit až 6,5 týdne. Mé cestovní pouzdro je výjimečné, kromě UV světla ke sterilizaci hlavic mám USB konektor, kterým se dokážu nabít např. přes notebook, powerbanku, ale i klasickým, nabíjecím kabelem. Zabalím se do pouzdra společně se dvěma výměnnými hlavicemi, případně místo jedné hlavice mám vedle sebe místo i na malou zubní pastu.
Mám USB nabíjení a má výdrž je 45 dní


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor SOI 1100SL