ETA 170890000

0000094704

8590393320844

Eta

Novinka

Ústní sprcha Aquacare Plus představuje šetrný a účinný systém čištění zubů a mezizubních prostor. Nabízí 5 režimů čištění a je také vhodná pro každodenní ústní hygienu jako doplněk čištění zubů, pro čištění implantátů, fixních rovnátek, můstků a korunek. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Voda je nejen základem života, ale i ústní hygieny. S ústní sprchou ETA AquaCare Plus, která proud vody efektivně usměrní, pak pocit čistoty získává úplně nové rozměry. Díky účinné prevenci budete ze zubní ordinace odcházet s úsměvem na tváři, a úlevu tak pocítí také vaše peněženka.

Proudem vody nečistoty vyprovodí

Ústní sprcha ETA AquaCare Plus nabízí účinný, ale šetrný systém čištění chrupu a mezizubních prostor. Koncentrovaný proud vody s nastavitelným provozním tlakem až 6,9 barů spolehlivě dokončí práci zubního kartáčku – odstraňuje zbylý zubní plak, nečistoty a bakterie z mezizubních prostor a nevynechá ani problematické linie podél dásní.

Tlak vody můžete plynule regulovat od minimální intenzity šetrné i k citlivým zubům přes standardní pro běžné čištění až po maximální tlak, který je obzvlášť účinný a jako příjemný bonus dásně promasíruje a prokrví.

Úprava intenzity tlaku je možná i během procesu čištění. Z bezpečnostních důvodů se pak spotřebič automaticky vypne po uplynutí 2,5 minut. Pokud si však přejete v čištění pokračovat, stačí stisknout snadno přístupný ON/OFF spínač a užívat svůj očistný rituál i nadále.

Nádržka na vodu vám přitom poskytne velkorysý objem 500 ml. Výkonný akumulátor (3,7 V Li-ion) pak na jedno nabití nabízí až 60 minut provozu. Nabíjení probíhá pomocí mikro USB kabelu, trvá přibližně 4,5 hodiny a je doprovázeno světelnou signalizací.

Ústní sprcha ETA AquaCare se nezalekne ani zubních implantátů, fixních rovnátek, můstků či korunek. Vašim potřebám se přizpůsobí hned třemi druhy trysek – v balení najdete dvě trysky na zuby a dásně, ortodontickou trysku a trysku na periodontální kapsy.

Pro ještě vyšší efektivitu čištění se trysky zasunují na čisticí hlavici otočnou o 360°. K pohodlnému používání přispěje také ergonomická rukojeť.

Veškerá manipulace i výměna příslušenství je velmi snadná a intuitivní. Díky praktickému cestovnímu pouzdru si pak celou sadu můžete jednoduše sbalit kamkoliv s sebou.


Ústní sprcha

* Šetrný a účinný systém čištění chrupu a mezizubních prostor
* Díky silnému proudu vody odstraňuje zubní plak, nečistoty a bakterie z mezizubního prostoru a zpod dásní
* Ideální pro každodenní ústní hygienu jako doplněk čištění zubů, pro čištění implantátů, fixních rovnátek, můstků a korunek
* Otočné čisticí hlavice o 360°
* Nádržka na vodu o objemu 500 ml
* 5 režimů čištění
* Provozní tlak: 0,68 - 6,9 bar.
* Automatického vypnutí po 2,5 minutách
* Velmi kvalitní 3,7 V Li-ion akumulátor
* Doba nabíjení 4,5 hod.
* Výdrž akumulátoru až 60 minut
* ON / OFF spínač
* Světelná signalizace nabíjení a nabití
* Ergonomicky tvarovaná rukojeť
* Integrovaný úložný prostor pro příslušenství
* Snadné nasazování a výměna příslušenství
* Možnost složení dílů do sebe pro snadnější skladování
* Voděodolné provedení IPx7
* Součástí balení je mikro USB kabel 0,75 m, cestovní pouzdro, tryska 2 ks, ortodontická tryska 1 ks a tryska na periodontální kapsy 1 ks

DOKOUPITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ
Tryska 2 ks (ETA170890100)
Ortodontická tryska 1 ks (ETA170890200)
Tryska na periodontální kapsy 1 ks (ETA170890200)

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg): 0.570
Výška (cm): 12.00
Šířka (cm): 14.00
Hloubka (cm): 13.00


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá