Oral-B Vitality D100 Kids Star Wars

0000098594

4210201309697

Oral B

Novinka

Dětský zubní kartáček • oscilačně-rotační systém • až 7 600 kmitů za minutu • aplikace Disney Magic Timer • dobíjecí stanice • vestavěný časovač • vhodné pro děti od 3 let • cestovní pouzdro v balení Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

649 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Elektrický zubní kartáček Oral-B s motivem Star Wars / Hvězdné války je vhodný pro děti od 3 let. Oproti klasickým kartáčkům má kulatou kartáčkovou hlavu určenou pro malá ústa a extra měkká vlákna šetrná k zubům a dásním. Zubní kartáček má 2D systém čištění zubů se 7 600 oscilacemi za minutu. Využít můžete 2 čistící režimy – denní a jemný, a také dvouminutový profesionální časovač. Děti ocení možnost vylepšit si rukojeť kartáčku 4 různými samolepkami s motivem Disney Star Wars a také využívání zábavné aplikace Disney Magic timer.

Balení obsahuje: 1× rukojeť elektrického zubního kartáčku, 1× kartáčkovou hlavici, 4× samolepky s motivem Star Wars/ Hvězdné války pro vylepšení rukojeti kartáčku, 1× cestovní pouzdro, 1× dobíjecí stanice a samozřejmě návod.

Klíčové vlastnosti:

  • Navržen speciálně tak, aby byl jemný pro dětská ústa
  • Extra měkká vlákna jsou šetrná k dásním
  • Funguje s aplikací Disney Magic Timer od Oral-B
  • Dobíjecí baterie se nabíjí na 8 dní
  • Vestavěný časovač motivuje k tomu, aby si děti čistily zuby 2 minuty 

 

Lepší návyky a čistější zuby s dětským elektrickým zubním kartáčkem Oral-B.

Extra měkká vlákna

Kartáčková hlavice je vybavena extra měkkými vlákny, která jsou navržena pro malá dětská ústa a zubům i dásním jsou příjemná.

Vestavěný dvouminutový časovač

Zubní kartáček Oral-B Vitality Kids má v sobě zabudovaný časovač, jehož funkcí je děti motivovat, aby si čistily zuby po dobu 2 minut, což je doba doporučená zubními lékaři.


 

Mimořádně jemný režim čištění

Tento model disponuje speciálním jemným režimem čištění. Je navržen tak, aby byl ideální pro čištění citlivého dětského chrupu.


 

4 samolepky v balení

V balení najdete také 4 samolepky s motivy Star Wars pro personalizaci kartáčku.


  

Světová jednička

Kartáček Oral-B je inspirovaný a doporučovaný zubními lékaři. Značka Oral-B patří mezi nejpoužívanější a nejoblíbenější výrobce zubních kartáčků na světě, které vám zajistí profesionální pocit čistoty zubů každý den.


product_5339534.jpg

 

 

Mobilní aplikace Disney Magic Timer

Aplikace Disney Magic Timer od Oral-B, se kterou můžete kartáček propojit, bude děti motivovat, aby si své zuby čistily déle. Tato zdarma dostupná aplikace vytvoří kouzelnou atmosféru doprovázenou oblíbenými Disney postavičkami, při které si 9 z 10 dětí bude čistit své zuby mnohem raději. Za častější čištění děti budou získávat zábavné odměny a mohou také sledovat své pokroky pomocí praktického kalendáře.

 

 

product_5339535.jpg

Výdrž na nabití až 8 dní

Provoz zubního kartáčku je možný díky dobíjecí baterii, která je skryta v jeho těle. Po plném nabití vydrží v provozu až 8 dní. Pro doplnění energie stačí kartáček postavit do nabíjecí základny, která díky svým kompaktním rozměrům může stát přímo na umyvadle nebo poličce v koupelně. Děti tak budou mít svůj kartáček stále po ruce a pro zábavné čištění stačí jen stisknout tlačítko zapnutí/vypnutí.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Technologie čištěnírotačně-oscilační 3D
Určenípro děti
Zdroj energienabíjecí akumulátor
Výbava, funkcečasovač, SMART (Bluetooth), cestovní pouzdro
ZnačkyOral-B
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku0.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku24.1 cm
Výška výrobku8.5 cm
Hloubka výrobku19.8 cm
Hmotnost výrobku0.5 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Oral-B Vitality D100 Kids Star Wars

Vložit recenzi

Oral-B Vitality D100 Kids Star Wars