ETA osobní digitální váha ETA 5780 90000 JUDY

0000051481

8590393253241

Eta

Novinka

Osobní váha ETA JUDY je vyrobena koženkovém provedení, které jde opět do módy. Měkká plocha je velice příjemná. Nosnost váhy je do 180 kg. Funkce automatického zapnutí a vypnutí jsou samozřejmostí. Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

ETA osobní digitální váha ETA 5780 90000 JUDY

Stylová elegantní váha ETA Judy s imitací tmavé kůže váží do 180 kg s přesností 100 g, má LCD displej, automatické vypínání a velice snadno se udržuje čistá.

ETA Judy je přesná osobní váha, která váží do 180 kg ihned, jakmile se na ni postavíte. Na první pohled zaujme svým unikátním a netradičním designem s imitací tmavé kůže. Jedná se o dobře zvolený plastový povrch, který se navíc velice dobře udržuje a je odolný.

JUDY

Hodnoty se zobrazují na přehledném LCD displeji a vážení je možné nejen v kilogramech, ale také v librách nebo jednotkách stone.

Zapnutí i vypnutí je automatické, což výrazně šetří baterie, které jsou součástí balení. Indikátory upozorní na přetížení, ale včas i na slabou baterii. Mezi další praktické prvky patří protiskluzové nožičky i snadná a hygienická údržba vážící plochy.

Technické parametry

Materiál deskyumělá kůže
Barvačerná
Nosnost180 kg
Systém napájeníbaterie

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Osobní váha SENCOR SBS 2475WH