Osobní váha ETA Vital Pure 7781 90000 bílá

0000099408

8590393324392

Eta

Novinka

Osobní váha ETA Vital Pure 7781 90000 bílá • nosnost 180 kg • SMART váha • aplikace Vital Body Plus • 8 uživatelských profilů • odchylka 0,1 kg • digitální displej • automatické vypnutí a vynulování • měří hmotnost Celý popis

Není skladem

1 299 Kč

1 699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Elegantní analytická váha ETA Vital Pure vám bude skvělým parťákem na cestě za vysněnou váhou. Je vybavena unikátní SMART aplikací Vital Body Plus, která sleduje až 18 tělesných parametrů, doporučí vám sportovní aktivity a nabízí možnost vést si elektronický deníček pro zaznamenávání a vyhodnocování vašich pokroků. 

Na její výsledky se můžete spolehnout, váží s přesností na 100 g a její maximální kapacita je až do 180 kg. Výsledná váha se zobrazuje na přehledném displeji, který je chráněn bezpečnostním sklem o tloušťce 5 mm. Váha disponuje ITO technologií, která umožňuje vyšší přesnost měření bez kovových senzorů a usnadňuje i její údržbu.

Klíčové vlastnosti:

  • Maximální kapacita váhy do 180 kg 
  • ITO technologie pro vyšší přesnost měření
  • Analýza s použitím 5 parametrů: výška, váha, věk, pohlaví a biologický odpor
  • Aplikace Vital Body Plus nabízí velké množství unikátních funkcí a možností analýzy
  • Paměť až pro 8 osob 
  • Indikátor přetížení a slabé baterie

 Díky osobní SMART váze ETA Vital Pure budete mít dokonalý přehled nejen o vaší hmotnosti, ale i o skladbě vašeho těla.

Sledujte své výsledky v aplikaci Vital Body Plus

S aplikací Vital Body Plus se toho o sobě dozvíte opravdu hodně. Zobrazí vám až 18 tělesných charakteristik, jako například váš metabolický věk, viscerální tuk, tělesný tuk, voda v těle, svalovina, kosti, kalorický příjem a index BMI. Ukáže vám rozdíl mezi aktuální a poslední zváženou hodnotou. Nastavit si můžete i vlastní cíle, kterých byste chtěli dosáhnout a sledovat svůj pokrok. Aplikace je kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a zdarma si ji můžete stáhnout z Apple Store/Google Play

Pochlubte se svými pokroky

Své výsledky můžete taktéž sdílet s přáteli. Aplikace podporuje například přímé sdílení s účtem na Facebooku, nebo vám dovolí stáhnout hodnoty formou obrázku. Ten pak můžete libovolně umístit na jakoukoliv vámi zvolenou sociální síť. Aplikace je kompatibilní i s dalšími platformami, jako je Apple Health, Google Fit a Fitbit.

Malé rozměry, velká paměť

Výhody osobní váhy ETA Vital Pure může využívat celá rodina. Zvládá si zapamatovat údaje až 8 osob, lze vložit pohlaví, věk, výšku, jméno, vlastní fotografii a požadovanou cílovou váhu. Navíc nabízí až 15 jazykových mutací.

Prodloužení záruky

Značka ETA nabízí na osobní váhu prodlouženou záruku na 3 roky zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.

Technické parametry

Rozměry výrobku
 Měření a analýzahmotnost kostí, hmotnosti, svaloviny, tuku v těle, vody v těle
Nosnost180 kg
Přesnost vážení100 g
Ukazateldigitální
Typ baterieAAA
Počet baterií3
Baterie součástí baleníAno
 SMART FunkceAno
Typ osobní váhydiagnostická
ZnačkyETA
Šířka výrobku28.0 cm
Výška výrobku2.5 cm
Hloubka výrobku28.0 cm
Hmotnost výrobku1.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku34.2 cm
Výška výrobku4.5 cm
Hloubka výrobku29.6 cm
Hmotnost výrobku1.6 kg

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Osobní váha ETA Vital Pure 7781 90000 bílá

Vložit recenzi

Osobní váha ETA Vital Pure 7781 90000 bílá