autonabíječka 9stupňová, řízená mikroprocesorem, 12V, 8A

0000047668

8595126969604

Extol

Novinka

Nabíječka je určena pro nabíjení 12V nebo 6V olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 1,2 – 80Ah. Pro svou práci využívají automatický přepínací mód o vysoké frekvenci. Vestavěný mikroprocesor v naprogramovaných devíti fází procesu zajistí nabití baterií až do 100% jejich originální kapacity. Celý popis

2 150 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Umožňuje automaticky (nebo volitelně) znovuoživení částečně sulfátovaných baterií. Nabíjí a zachraňuje vyčerpané baterie. V automatickém udržovacím módu dodává bateriím pouze tolik potřebné energie, která se rovná jejímu samovybíjecímu proudu, takže umožní uživateli ponechat baterii spojenou s nabíječkou i po několik měsíců a udržet ji ve stále plném stavu nabití.9 nabíjecích stupňů1-vyhodnocení stavu baterie2-zotavení baterie3-pozvolné zahájení nabíjení4-nabíjení konstantním pulzním proudem5-regenerace(desulfatace)6-nabíjení konstantním proudem7-snižování nabíjecího proudu8-kontrola stavu9-konstantní napětí, udržovací pulzní proud

  • regeneruje a nabíjí hluboce vybité baterie (desulfatace) a umožňuje nabíjet baterie i při nízkých teplotách
  • integrovaná ochrana proti jiskření, zkratu a přepólování
  • pamatuje si původní nastavení při výpadku napětí a po obnovení dodávky proudu pokračuje dále v nabíjení
  • po nabití baterie, dodává jen proud rovnající se samovybíjejícímu proudu baterie
  • umožňuje nabíjet baterii přes kabel připojený do cigaretového zapalovače
  • možno použít pro napájení 12V spotřebičů s odběrem proudu do 5A

  • technické parametry: 12V, 8A
  • info: Určeno pro nabíjení 12V olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 6–160Ah.

Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

hlavice sprchová, 1 funkce, 70mm, chrom