2021

-6 %Ušetříte
300 Kč

Remoska Tria T41/46

1 recenze

0000090738

8595006154052

REMOSKA

Novinka

Kvalitní multifunkční remoska, která se pouhou výměnou horního víka promění na hrnec na vaření, soft-tlakový hrnec, nebo v pečicí mísu. Pro všechny typy sporáků, včetně indukčních. Celý popis

Není skladem

4 490 Kč

4 790 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Moderní multicooker Remoska Tria se díky unikátní konstrukci umí výměnou horního víka proměnit v hrnec na vaření, soft-tlakový hrnec, nebo v pečicí mísu. S jedním hrncem díky tomu můžete pohodlně péct, vařit i dusit –⁠ a to na všech typech sporáků, včetně indukčních. Pokud rádi a často vaříte, pak je to jistě dobrá investice. Hrnec je vyrobený z litého hliníku. Odolnost a nepřilnavost zajišťuje třívrstvý nepřilnavý povrch vyztužený částečkami oxidů titanu. Pečicí víko je potaženo nepřilnavým povrchem Teflon Classic. Soft-tlakové víko nabídne vaření pod mírným tlakem pro zachování cenných vitamínů a minerálů. Skleněná poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s regulační dírkou umožňuje s malým množstvím vody vařit zdravě a rychle. Součástí setu je i stojan z teplotně odolného plastu.

Voňavé pečení

Konstrukce remosky udržuje optimální teplotu pro pečení. Horní část pečicího víka je z nerez plechu. Dolní část je z hliníku a navíc je potažená speciálním nepřilnavým povrchem Teflon Classic. Výhodou je i odnímatelný přívodní kabel, skleněné okénko pro dokonalý přehled a vypínač v horní části držadla pro snadné ovládání leváky i praváky.
Voňavé pečení
Chutné vaření

Chutné vaření

Díky skleněné pokličce se tento model během okamžiku promění v objemný hrnec, který je vhodný pro všechny typy sporáků, včetně těch indukčních. Hrnec je vyrobený z kvalitního litého hliníku. Odolnost a nepřilnavost zajišťuje třívrstvý nepřilnavý povrch vyztužený částečkami oxidů titanu.

Zdravé dušení

Pokud použijete soft-tlakové víko, rázem remosku proměníte na soft-tlakový hrnec. Soft-tlakové vaření zachová v potravinách důležité vitamíny a minerály a připravované pokrmy jsou znatelně šťavnatější. Navíc oproti klasickému tlakovému hrnci, udržování nižšího tlaku minimalizuje riziko nebezpečí výbuchu během vaření.
Zdravé dušení
Produkt roku2021

Podělte se o Vaši zkušenost

2021-07-14

Doporučuji!

Ověřený zákazník

Celkové hodnocení:
zatím krátce, ale pečení vypadá na 1*

Tato recence byla napsána prostřednictvím nákupního rádce Heureka.cz

    Napsat svou recenzi! !

    Vložit recenzi

    Remoska P31F/03 2l Prima Glass Gold