Simax forma na koláč 26 cm

0000015541

8593419415562

SIMAX

Novinka

Simax forma na koláč z kvalitního českého skla o průměru 26 cm. Celý popis

Není skladem

139 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Firma Simax je výrobcem kvalitního českého skla. Forma na koláč má průměr 26 cm a zdobí ji vlnitý okraj, který vytvoří efektní vzhled. Je vyrobená z varného skla, které odolá teplotám od – 40 °C až do + 300 °C. Je vhodná do všech typů trub, lednice a myčky. V případě silného znečištění myjte jemnými mycími prostředky, které sklo neoškrábou.

Sklo je vysoce hygienický materiál, který neobsahuje olovo a kadmium. Uvolňuje teplo postupně a koláč tak bude ideálně propečený. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování.

Český výrobce SIMAX je předním evropským výrobcem, který má již 180 letou tradici ve výrobě borosilikátového skla. Nabízí velmi široký sortiment varného skla pro domácnost, průmyslového, laboratorního a technického skla, trubic a průmyslových aparatur. 


Rozmanitost a technická náročnost sortimentu společnost nutí stále sledovat a předcházet světové trendy, přicházet s novými technologickými postupy a řešeními.   Samozřejmostí je vynikající kvalitativní úroveň, kterou SIMAX garantuje. Společnost má zaveden Systém managementu kvality dle ISO 9001.


Většina produkce je exportována do více než 90 zemí světa.  Jedná se o progresivní a ekonomicky stabilní  firmu. S tavicí kapacitou přes 220 tun skloviny za den jsme největším výrobcem borosilikátového skla na světě.


Zákazníci dlouhodobě oceňují především kreativitu, kvalitní technické zázemí, flexibilitu a perfektní servis.



Simax logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Orion forma bábovka 21cm