Myš Yenkee YMS 3017 AMBUSH

0000061237

8590669180974

Yenkee

Novinka

Drátová herní myš AMBUSH vás překvapí osobitým designem podsvícení. Pomocí dodávaného softwaru (EN/CZ) můžete pro každou hodnotu DPI nastavit vaši oblíbenou barvu Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Vše o produktu

Myš Yenkee YMS 3017 AMBUSH

YMS 3017 AMBUSH od výrobce Yenkee je drátová herní myš pro pokročilé počítačové hráče. Nabídne nastavitelné vícebarevné podsvícení, 5 programovatelných tlačítek i pozlacený USB konektor. Zajímavý je také tvar a design myši včetně osobitého designu podsvícení.

Programovací tlačítka

Myš nabídne rozšířenou sestavu tlačítek. Celkem 5 programovacích tlačítek se stará o optimální herní arzenál. Pomocí přiloženého software lze upravit nastavení. Můžete nastavit i měnit funkce jednotlivých tlačítek, vytvářet nebo upravovat makra či nastavovat osvětlení. Nastavit lze také rychlost ukazatele, dvojkliku, přetáčení apod.

YMS 3017

Vícebarevné podsvícení

Myš nabídne nastavitelné vícebarevné podsvícení, které lze libovolně nastavit pomocí dodávaného software. Můžete si například každou hodnotu citlivosti DPI nastavit pod jinou barvou pro odlišení. Celkově myš vypadá velice zajímavě. Podsvícení je hravé a tvárné.

Optický snímač

Díky optickému snímači s přesným rozlišením až 3200 dpi můžete myš citlivě a plynule ovládat. Kurzor přesně kopíruje vaše pohyby, snadno můžete překvapit nepřítele.

Klíčové vlastnosti

Herní myš Yenkee 3017 AMBUSH je vybavena optickým snímačem s rozlišením až 3200 dpi. Frekvence snímání je 125/ 500/ 1000 Hz/s. K počítači ji připojíte pomocí USB kabelu. Má rozšířenou sestavu tlačítek (5 programovatelných) pro pohodlné ovládání. Myš má rozměry 120 x 79,5 x 38,5 mm a hmotnost 135 gramů.

Technické parametry

Typ senzoruoptický
Provedenídrátové
Herní klávesnicene
Herní myšano
KonektorUSB
Podsvíceníano
Barvačerná

Počítače, tablety, mobily…samozřejmá součást našich životů.
Už jsme si zvykli, že jsou stále dokonalejší a chytřejší. Kvalita už dávno nestačí, rozhoduje design, trend, styl.
Chceme být jiní, odlišovat se, vystoupit z řady. YENKEE sází na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Jde cestou kvality, překvapivých řešení, objevného designu, módních trendů. YENKEE si hraje, objevuje, baví, sluší. YENKEE je za všech okolností praktický a užitečný.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Myš Trust GXT 783 + podložka (22736) černá