Sencor SVC 730GR

0000088772

8590669163786

SENCOR

Novinka

Pořiďte si bezsáčkový vysavač Sencor SVC 730GR s omyvatelným HEPA filtrem a se systémem cyklonového vysávání, který zachytí více prachu než klasické vysavače. K dostání je v moderní zelené barvě. Celý popis

Není skladem

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Hledáte vysavač, který vás spolehlivě zbaví prachu? Sencor SVC 730GR v zeleném provedení zvládá svoji práci na jedničku! Nabízí systém Cyclone, omyvatelný HEPA filtr a 5 stupňový systém filtrace. Tento bezsáčkový vysavač je nejen účinný, ale také skvěle vypadá a potěší všechny milovníky pořádku.

Zatočte s prachem!

Proč je Sencor SVC 730GR tak účinný? Kombinace cyklonového vysávání oddělujícího prach od vzduchu a 5-stupňového systému filtrace s omyvatelným HEPA filtrem je vskutku povedená. Ve výsledku tak tento vysavač zachytí větší množství prachových a pylových částic než běžné vysavače.
Zatočte s prachem!

Je výkonný

S vysoce účinným 800W ECO motorem vám půjde vysávání od ruky. Výkon navíc můžete sami upravovat přesně podle potřeby díky elektronické regulaci sacího výkonu.
Je výkonný

Na detailech záleží

Často jsou právě detaily to, co vám usnadní práci. Například pogumované přední kolečko, které zajistí snazší pojezd po podlaze, nebo automatické navíjení přívodního kabelu. Za zmínku stojí také omyvatelná nádoba na prach, kterou snadno udržíte v čistotě.
Na detailech záleží

Více možností

Tento model má ve výbavě univerzální podlahovou hubici s výsuvným kartáčem, štěrbinový nástavec a také hubici na čalounění. V kombinaci s nerezovou teleskopickou tyčí tak můžete použít přesně tu hubici, kterou budete potřebovat.
Více možností

Technické parametry

Obecné informace
Vysávání
suché
Příkon vysavače 800 W
Hlučnost
76 dB
Objem prachového sáčku nebo nádoby
1.5 l
Určení ostatní
Filtrace
Typ filtrace
bezsáčkový
Hubice
Typ turbokartáče
nemá
Další parametry
Akční rádius/ dosah
6.5 m
Značka kvality dTest Ne
Značky Sencor
Rozměry balení
Šířka výrobku 49.8 cm
Výška výrobku 30.7 cm
Hloubka výrobku 27.8 cm
Hmotnost výrobku 6.8 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Podlahový vysavač ETA Stormy Car 1517 90000