ETA Stormy 2517 90000

0000085676

8590393259595

Eta

Novinka

Bezsáčkový vysavač ETA Stormy 2517 90000 • příkon 800 W • hlučnost 72 dB • elektronická regulace výkonu • akční radius 10 m • objem prachové nádoby 2,2 l • HEPA filtr • otočné přední kolečko • měkčená pojezdová kola Celý popis

Není skladem

3 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Podlahový vysavač ETA Stormy Animal 2517 90000 je bezsáčkový model vysavače, který si snadno poradí s úklidem tvrdých podlah, koberců, čalounění i hůře dostupných míst. Majitele domácích mazlíčků potěší, že také efektivně odstraní zvířecí srst. Díky úspornému ECO motoru vysavač dosahuje skvělých výkonů při menší spotřebě energie

product_4558061.jpg
Skvělý společník pro dokonalou domácnost. 

 

Maximálně efektivní úklid

Nečistoty se zachytí v průhledné odpadní nádobě o objemu 2,2 l, kterou po naplnění jednoduše vysypete. O kvalitní čistý vzduch při vysávání se postará HEPA filtr 12, který spolehlivě zachytí i ty nejmenší částice prachu. Plynulou elektronickou regulací sací síly si úklid vždy přizpůsobíte aktuálním potřebám. Velký akční rádius 10 m umožní pohodlný úklid velkých místností, měkčená kolečka jsou šetrná i k choulostivým povrchům a přední kolečko otočné o 360° zajistí plynulý a všestranný pohyb. Vysavač lze umístit do horizontální i vertikální parkovací polohy.


 

Vše, co potřebujete pro dokonalý úklid

Pokud si potrpíte na opravdu precizní úklid, pak vás potěší, že budete mít k dispozici velké množství příslušenství. Obdržíte podlahovou hubici Premium se zámkem, hubici na vysávání zvířecích chlupů, parketovou hubici s vlákny z koňské žíně, polštářovou a štěrbinovou hubici, dlouhou štěrbinovou hubici, malý turbokartáč, kartáček s jemnými štětinkami a kovovou teleskopickou trubici o délce 90 cm.


 

Prodloužená záruka

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte na stránkách výrobce.


 

Hodnocení vysavačů ETA

U vysavačů ETA 4AAAA: Hodnocení vysavačů ETA probíhá ve zkušebně v Hlinsku, kde jsou již více než 50 let podrobovány testům dle nejpřísnějších kritérií. Prochází zkouškami, které otestují jejich výkonnost při vysávání koberců a tvrdých podlah, stejně jako úroveň filtrace a hlučnost. Výsledné hodnocení tak vyjadřuje celkovou úroveň vysavače ETA. Ty, které uspěly na výbornou ve všech čtyřech kategoriích, nesou označení ETA 4AAAA.

Technické parametry

Obecné informace
 Vysávání
suché
Příkon vysavače800 W
 Hlučnost
72 dB
Regulace výkonuna vysavači
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
2.2 l
Určeníostatní, pro alergiky, pro domácnost se zvířaty
Filtrace
 Typ filtrace
bezsáčkový
Druh filtruHEPA H 13
Hubice
TurbokartáčAno
 Typ turbokartáče
mini
 Hubice na tvrdé podlahy
Ano
Příslušenství
Měkká zadní kolečkaAno
Příslušenství vysavačedlouhá štěrbinová hubice, hubice na zvířecí chlupy, kartáčová hubice, parketová hubice, podlahová/kobercová hubice, polštářová hubice, štěrbinová hubice
Další parametry
Záruka24 měsíců
Délka kabelu7 m
Provedení trubicekovová teleskopická
Zdroj energiesíťový 230V
Přívodní kabelautomatické navinutí
Napájení vysavače230 V
 Akční rádius/ dosah
10 m
 Distribuce
oficiální ČR
Značka kvality dTestNe
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku40.5 cm
Výška výrobku24.0 cm
Hloubka výrobku27.5 cm
Hmotnost výrobku7.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku67.0 cm
Výška výrobku32.0 cm
Hloubka výrobku31.0 cm
Hmotnost výrobku9.5 kg
Prodloužená záruka5 let ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Stormy 2517 90000

Vložit recenzi

ETA Stormy 2517 90000