Electrolux EEG42EB

0000101654

7332543556311

Electrolux

Novinka

Sáčkový vysavač Electrolux EEG42EB • indikace plného sáčku • parkovací úchyty • regulace výkonu • měkká kolečka • teleskopická trubice • příkon 650 W • hlučnost 80 dB7,5m akční rádius • omyvatelný Hygiene Filter 12 Celý popis

Není skladem

2 629 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Hezký, lehký, praktický. To je jen pár slov, s nimiž lze popsat sáčkový vysavač od společnosti Electrolux. Tento model by vám rozhodně neměl uniknout, jelikož veškerou práci odvede za vás a zanechá vaši domácnost jako ze škatulky. Velké sáčky se během vysávání plní nečistotami. Kdykoliv je potřeba výměny, upozorní vás na to indikátor, abyste nesnižovali sací výkon.

Praktickým doplňkem jsou měkká pogumovaná kolečka. Ta jsou totiž šetrná ke všem typům podlah, neškrábou a snadno se přetáčí, takže s vysavačem můžete hladce jezdit po celé místnosti bez jakýchkoliv zádrhelů. Prach a špína jsou od proudu čistého vzduchu odděleny za pomoci filtru Hygiene Filter 12. Pro dlouhodobé fungování je třeba filtr jednou za čas vyjmout a opláchnout, aby se z něj odstranily zbytky nečistot.

Po skončení používání vysavače využijte parkovací úchyty a bezpečně uložte trubici do svislé polohy, abyste ji měli v případě potřeby ihned znovu k dispozici.

Klíčové vlastnosti:

  • Teleskopická trubice vám zaručí snadnou a pohodlnou práci
  • Snadné přenášení díky hmotnosti jen 3,7 kg
  • Indikace plného sáčku
  • Po skončení používání vysavače využijte parkovací úchyty
  • Prach a špína jsou od proudu čistého vzduchu odděleny za pomoci filtru Hygiene Filter 12
  • Praktická pogumovaná kolečka šetrná ke všem typům podlah

 

Mimořádně lehký vysavač Electrolux snadno přenesete na požadované místo, třeba i do schodů!

Hubice na tvrdé podlahy

Lina či plovoucí podlahy stačí mnohdy pouze vytřít. Někdy je na nich však tolik špíny, že musíte použít vysavač. Přístroj je vybaven praktickou hubicí určenou na tvrdé podlahy, s níž odstraníte všechny nečistoty, aniž by došlo k poničení struktury parket.

Měkké koberce

Kvalitní vysávání na tvrdém povrchu však rozhodně neznamená, že by majitelé koberců měli přijít zkrátka. Stačí pouze vyměnit hubici za tu, která je pro koberce určená, a důkladný úklid až ke koncům vláken může začít.

Teleskopická trubice

Každý člověk je jinak vysoký, proto je nesmysl tvořit univerzální trubici pro každého. Teleskopická technologie vám zaručí za všech okolností snadnou a pohodlnou práci. Jednoduše si ji výškově nastavte podle sebe.

Snadné přenášení

S hmotností pouhých 3,7 kg vysavač bez sebemenších potíží přenesete na požadované místo. Nebude vám dělat problém dokonce ani výnos do vyšších pater bez výtahu, vždyť přístroj váží méně, než kdybyste v rukou nesli dvě dvoulitrové lahve s pitím.

Indikace plného sáčku

Kdykoliv dojde k naplnění sáčku, indikátor vás o tom bude informovat, abyste jej mohli zavčas vyměnit a nesnižovat výkon spotřebiče.

Dokumentace k tomuto produktu
EASY_GO Stáhnout / (3.78 MB)

Technické parametry

Obecné informace
 Vysávání
suché
Příkon vysavače650 W
 Hlučnost
80 dB
Regulace výkonuna vysavači
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
3 l
Určeníostatní, pro alergiky
Filtrace
 Typ filtrace
sáčkový
Druh filtruomyvatelný Hygiene Filter
Hubice
TurbokartáčNe
 Typ turbokartáče
nemá
 Hubice na tvrdé podlahy
Ano
Příslušenství
Měkká zadní kolečkaAno
Příslušenství vysavačeštěrbinová hubice, hubice na čalounění, kartáčová hubice, podlahová / kobercová hubice, parketová hubice
Další parametry
Záruka24 měsíců
Délka kabelu5 m
Provedení trubiceteleskopická
Zdroj energiesíťový 230 V
Napájení vysavače230 V
 Akční rádius / dosah
7.5 m
 Distribuce
oficiální ČR
 Značka kvality dTest
Ne
ZnačkyElectrolux
Rozměry výrobku
Šířka výrobku41.6 cm
Výška výrobku22.8 cm
Hloubka výrobku28.7 cm
Hmotnost výrobku5.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku50.0 cm
Výška výrobku32.5 cm
Hloubka výrobku30.0 cm
Hmotnost výrobku6.3 kg
Příkon650 W
Hepa filtrH12
Akční rádius7 m
Maximální hlučnost80 dB

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux EEG42EB

Vložit recenzi

Electrolux EEG42EB