Bosch WAN28160BY

0000093728

4242005241750

BOSCH

Novinka

Předem plněná pračka • kapacita 8 kg • energetická třída C • 1 400 ot./min. • 10 let záruka na motor • program SpeedPerfect – zkrácení doby praní až o 65 % času • systém 3D AquaSpar Celý popis

Není skladem

11 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Automatická pračka Bosch WAN28160BY s extrémně tichým, výkonným a odolným motorem EcoSilence Drive se může pochlubit provozem v energetické třídě C. Je tedy ještě o 10 % úspornější. V bubnu s objemem 55 l vypere až 8 kg prádla a pracuje s maximálním počtem otáček 1400 ot./min. S nízkou hlučnost při praní 52 dB a odstřeďování 74 dB se nemusíte obávat hluku ani při praní v panelových bytech. Přídavná funkce Noční praní omezí otáčky pro jakýkoliv prací program, aby vás nerušila ani při spánku. 

Inovativní funkce a technologie

Pračka s velkým množstvím programů a inovativních funkcí vždy dosáhne vynikajícího výsledku praní. Funkce SpeedPerfect se postará o dokonale čisté prádlo s úsporou až 65 % času3D AquaSpar zajistí rychlejší průnik vody, o maximální úsporu vody a energie se stará systém ActiveWater, odloženým koncem programu si určíte, kdy potřebujete mít prádlo připraveno. Reload funkce zase slouží k pozastavení praní, pokud jste do bubnu zapomněli něco přidat. Používáte-li tekuté prací prostředky, bude vám k dispozici nástavec na tento typ pracího detergentu. Proti škodám způsobených vodou je vybavena několikanásobnou ochranou.

Intuitivní ovládání

Pračku pohodlně ovládáte pomocí elektronického ovládání otočným voličem a tlačítky TouchControl. Průběh nastaveného programu, nastavených teplot i otáček či zbytkového času přehledně zobrazí velký displej s ukazateli.

Klíčové vlastnosti:

  • EcoSilence Drive - extrémně efektivní a tichý motor s dlouhou životností
  • SpeedPerfect - dokonale čisté prádlo s úsporou až o 65 % méně času
  • ActiveWater - automaticky detekuje množství náplně a nastaví přesné množství potřebné vody
  • Přehledný LED displej 
  • Program noční praní se sníženými otáčkami odstřeďování
  • Reload funkce pro možnost přidat prádlo po spuštění programu

 

Tichý a výkonný motor pohání pračku ke skvělým výsledkům.

  

EcoSilence Drive

Řešení motoru EcoSilence Drive zajistí, že motor je tichý, úsporný, silný a odolný. Díky jeho konstrukci nedochází ke tření a obrušování uhlíků, což způsobuje hluk a vibrace. Ani nepostřehnete, že pračka pere. 

  

  

Rychlejší praní až o 65 %

Jste v situaci, kdy při praní hraje nejdůležitější roli čas? Potřebujete zkrátit dobu praní? K tomu vám dobře poslouží speciální funkce SpeedPerfect. Zkrátí dobu praní až o 65 % a přitom výsledky praní zůstanou perfektní. Tato přídavná funkce je k dispozici u většiny programů. Pro příklad: 4 kg smíšené náplně zvládne vyprat za 41 minut bez kompromisů ve výsledku.

  

  

Výkonné praní se skloubí s účinnou spotřebou

Není pračka jako pračka. Všechny pračky se starají o vaše oděvy, ale jen některé berou ohled na spotřebu energie a vody. S technologií ActiveWater si budete vždy jisti, že použije pouze tolik energie a vody, kolik je nezbytné k zajištění dokonalého výsledku praní. Umožní vybrat mezi plnou nebo poloviční náplní. Technologie ActiveWater se postará o efektivní hospodaření s vodou

  

  

Tichá jako šepot

Speciální konstrukce bočních stěn AntiVibration kromě pěkného vzhledu zajišťuje větší stabilitu a snížení vibrací. Hladinu hluku snižuje také zesílená izolace, takže pračku téměř neslyšíte ani při odstřeďování.

  

 

  

Pračka nejen pro alergiky

Pračka je vybavena speciálním programem AlergiePlus. Speciální prací program má delší ohřev, vyšší stav vody a doplňující máchání. Jinak disponuje kromě standardních programů speciálními programy pro tmavé prádlo, košile/halenky, mix tichý/noční praní, rychlý/mix, jemné/hedvábí, vlna/ruční praní, sport/fitness pro sportovní oblečení nebo programem super 15'/30', který při aktivaci funkce SpeedPerfect vypere 2 kg mírně zašpiněného prádla za pouhých 15 minut. K programům můžete pomocí tlačítek TouchControl navolit některé speciální funkce, upravit rychlost otáček nebo teplotu..

Technické parametry

Konstrukce
Typvolně stojící
 Konstrukce pračky/sušičky
plněná zepředu
 Hloubka pračky
55 cm
Hloubka s přesahem60 cm
Šířka pračky59.8 cm
Výška pračky84.8 cm
Otevírání dveřílevé
Praní/sušení
 Kapacita prádla pro praní
8 kg
Index účinnosti praní1.04
Třída hlučnostiB
Odstřeďování
 Max. počet otáček za minutu
1400 ot/min
 Třída účinnosti odstřeďování
B
 Hlučnost při odstřeďování
74 dB
Spotřeba
 Energetická třída 2021
C
 Vážená spotřeba energie za 100 cyklů
63 kWh
 Vážená spotřeba vody za cyklus
48 l
 Odhadované náklady praní za 1 rok
1422 Kč
 Odhadované náklady praní za 5 let
7110 Kč
 Odhadované náklady praní za 10 let
14220 Kč
Programy
Doba trvání eko-programu3:35 hod.
Počet programů15
 Speciální programy
AlergiePlus, extra máchání/škrobení, hotovo, košile, odčerpání/odstředění, předpírka, rychlý/mix, Sport/Fitness, start/doplnění, super 15'/30', tmavé prádlo, VarioSpeed, volba teploty, volitelný počet otáček
 Program pro alergiky
Ano
Funkce
Parní pračkaNe
 Systém automatického dávkování
Ne
 Displej
Ano
Český panelNe
Ukazatel zbytkového časuAno
 Regulace spotřeby vody
množstevní automatika
 Ochrana proti úniku vody
Ano
 AquaStop
Ne
Další parametry
Záruka24 měsíců
 Rozšířená záruka
Bosch 10 let záruka na motor
Rozšířená záruka značkyAno
Přívodní a odpadní hadice v baleníAno
 Úzká
Ne
 Smart Funkce
Ne
 SMART Diagnostika
Ne
Značka kvality dTestNe
Profesionální výrobekNe
Vhodné pro kuchyně IKEA METODNe
ZnačkyBosch
SMART Integrace do systému
 Amazon Alexa
Ne
 Google Home
Ne
 Vlastní systém
Ne
Distribuce
 Distribuce
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku59.8 cm
Výška výrobku84.8 cm
Hloubka výrobku55.0 cm
Hmotnost výrobku69.7 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch WAN28160BY

Vložit recenzi

Bosch WAN28160BY