AEG L7FEE68SC

0000077481

7332543501984

AEG

Novinka

Vše o produktu

předem plněná pračka • energetická třída C • kapacita 8 kg • hlučnost 51 dB při praní, 77 dB při odstřeďování • 1 600 ot/min • pára proti pomačkání • úsporný motor ÖKOInventor • odložený start Celý popis

Není skladem

16 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

media_4088061.jpgAEG L7FEE68SC, bílá/nerez

Velká pračka pro velké rodiny. Přesně to je AEG v elegantním bílém provedení s nerezovými detaily. Pračka vás zaujme na první pohled svým moderním designem, nicméně skutečně si ji oblíbíte až v momentě, kdy ji vyzkoušíte na vlastní kůži. To je vlastně nepřesné pojmenování... výsledky její práce vyzkoušíte na vlastní kůži. Oblečení je totiž jemné, měkké a provoněné a máte záruku, že se v něm celý den budete cítit skvěle.

Místo toho, abyste se o prádlo jakkoliv starali, svůj čas můžete využít lépe a příjemněji. No uznejte, není lepší přečíst si oblíbenou knížku nebo si povídat s rodinou, místo abyste po vyprání žehlili? Jistě se shodneme na tom, že pračka, která nám sama prádlo narovná, je velmi praktická. AEG nabízí možnost zakončit prací cyklus párou, jež i nepoddajné tkaniny narovná a ušetří vám čas strávený u žehličky.

Srdcem spotřebiče je úsporný motor ÖKOInventor, jež se postará o spolehlivé vyprání i odolných skvrn a potu. Nabízí vysokou účinnost i odolnost a přináší neustále vysoký výkon bez ohledu na zvolený program.


media_4132885.png

 

Doživotní záruka

Společnost AEG poskytuje doživotní záruku k tomuto spotřebiči na ÖKOInvertor.

media_3804853.png

 

 Č. 1 v praní a sušení

Vyhodnotil nezávislý výzkumný institut, dle hodnot prodejů praček a sušiček v České Republice v období od 09/2017 do 09/2018.

 

Otevřete své oči možnostem! Vyzkoušejte pračku s úsporným motorem ÖKOInventor a ušetřete svůj čas i finance.

 

Žádné mačkání

Využijte nabídky zakončit prací cyklus párou. Ta se postará o narovnání pomačkaných látek tak, abyste se mohli raději věnovat příjemnějším činnostem než žehlení. Prádlo bude vypadat skvěle i bez vašeho přičinění.


 

Měkké oblečení

Spotřebič je vybaven funkcí SoftPlus. Ta zajistí, že se aviváž dostane ke všem kouskům oblečení, jež je poté ještě měkčí, hladší a příjemnější na dotyk. Bonusem je i to, že se tím prodlouží životnost látek.


 

Ochrana jemného prádla

Pračka se spolehlivě a šetrně postará o vaše drahocenné oblečení, i kdybyste do ní dali svou nejoblíbenější jemnou halenku. Prací prostředek a aviváž jsou důkladně promíchány s vodou, čímž nedochází ke ztrátě kvality ani po mnoha vypráních.


 

Tichý provoz

Pouhých 51 dB při praní a 77 dB při odstřeďování. To jsou údaje, s nimiž můžete pračku bez zábran pustit i večer, aniž byste jejím chodem rušili sousedy v bytě pod vámi.


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Pračka AEG L6FLI48SC