AEG L6FBI48SC

7332543768523

AEG

Novinka

Úsporné, rychlé a šetrné praní s minimem vibrací a okolního hluku, jehož výsledkem bude krásně voňavé a dokonale jemné prádlo, které si uchová svůj tvar a strukturu. Celý popis

Není skladem

12 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pořiďte si maximálně účinnou, úspornou a rychlou pračku, která bude šetrná a ohleduplná k vašemu oblečení. Sen se stane realitou právě s tímto modelem od renomované německé značky AEG. Technologie ProSense si sama zváží každou náplň a rozhodne o volbě a úpravě programu na míru. Zároveň si sama stanoví přesnou délku a průběh praní. Díky tomu ušetříte vodu a energii. Program Eco a TimeSave se postará o co nejkratší možnou délku praní. Množství otvorů na bubnu pračky zajistí šetrné praní a brilantní práci vodních trysek, které významně přispívají k uchování tvaru oblečení nejen během praní, ale především v průběhu odstřeďování. Funkce SoftPlus zajistí, aby se aviváž dostala ke každému kousku vloženého oblečení, a právě díky tomu si z pračky vytáhnete dokonale měkké a příjemně voňavé prádlo.

Maximálně šetrné a úsporné praní

Speciální technologie ProSense sama automaticky zváží každou jednotlivou náplň a upraví program přesně na míru. Snímače automaticky nastaví přesnou délku praní a právě díky tomu je celý prací cyklus k oblečení maximálně šetrný. Navíc uspoříte vodu a energii, což je další vítaný bonus navíc.

Maximálně šetrné a úsporné praní

Krásně měkké oblečení doslova jako za odměnu

Díky funkci SoftPlus se voňavá aviváž dostane ke všem částem tkaniny a tím zajistí měkčí, hedvábnější a hladší výsledný dojem. Z pračky si po ukončení pracího cyklu vytáhnete krásně voňavé oblečení, které je příjemné na dotek. Pračka pomáhá chránit vlákna a prodlužovat životnost vašeho oblečení.
Krásně měkké oblečení doslova jako za odměnu

Energeticky efektivní praní v co nejkratším čase

V dnešní době nemá času nikdo nazbyt. Program Eco a TimeSave se postará o vítanou úsporu energie a času zároveň. Pračka vás sama nechá zvolit si program Eco a TimeSave dohromady a právě díky tomu bude praní maximálně efektivní.
Energeticky efektivní praní v co nejkratším čase

Šetrný buben ProTex

Inovativní přístup značky AEG je vidět také na zpracování bubnu ProTex, který se pyšní více otvory než u standardních spotřebičů. Tím se výrazně snižuje nežádoucí natahování tkanin. Šetrné vodní trysky během praní prádlo jemně zvedají a přispívají tak k jeho ochraně a uchování tvaru nejen během samotného praní, ale především během odstřeďování.
Šetrný buben ProTex

Pověstná německá kvalita

Invertorový motor je spolehlivý a opravdu odolný. Je založen na bezkartáčové invertní technologii, která citelně snižuje vibrace a celkové opotřebení. Přičemž ale poskytuje maximální výkon při minimálním hluku. Díky tomu už nemusíte dveře do koupelny pečlivě zavírat.
Pověstná německá kvalita

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

AEG L6FBI48SC

Vložit recenzi

AEG L6FBI48SC