Whirlpool FFS 7438B CS

0000094286

8003437045097

Whirlpool

Novinka

Energetická třída D
Spotřeba energie na 100 cyklů 69 kWh
Spotřeba vody na cyklus 44 l
Kapacita bubnu 7 Kg
Max. otáčky odstřeďování 1400 ot./min.
Invertorový motor s 10 letou zárukou
Hlučnost při odstřeďování 81 dB
Celý popis

Není skladem

8 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Předem plněná pračka s kapacitou prádla sedm kilogramů a velkým, uživatelsky přívětivým digitálním displejem. Vynikajících výsledků praní docílí díky technologii 6. Smysl spolu s množstvím programů. Mezi nimi najdete například program na jemné prádlo, vlnu, džíny nebo sportovní oblečení. Nechybí ani funkce jako odložený start nebo rychlé praní. Díky funkci FreshCare+ pračka udrží prádlo svěží a voňavé i několik hodin po skončení pracího cyklu.

FreshCare+

Udržuje vaše prádlo svěží až šest hodin po skončení pracího cyklu. Funkce FreshCare+ s párou udržuje vaše prádlo neustále svěží díky efektivnímu použití páry a jemným pohybům bubnu s pomalými obousměrnými kmity.

FreshCare+
6. Smysl

6. Smysl

Objevte technologii, která myslí za vás. Pračka automaticky detekuje velikost a typ náplně, na jejich základě pak zvolí ty nejlepší parametry cyklu s cílem dosažení ideálních výsledků praní. Zároveň šetří vodu, energii a čas, a tím i vaší peněženku.

SoftMove

Péče na míru o jakýkoliv typ tkaniny. Systém SoftMove pracuje se 14 různými programy, které zajišťují perfektní výsledky pro každý typ tkaniny. Principem je exkluzivní set šesti speciálních pohybů bubnu, které jsou přizpůsobeny různým druhům tkanin od těch nejjemnějších po nejodolnější.

SoftMove
SenseInverter motor

SenseInverter motor

Tichý a energeticky úsporný motor s dlouhou životností. Díky SenseInverter motoru jsou všechny přírodní materiály dokonale chráněny. Pohyby bubnu jsou kalibrovány, což umožňuje prádlu uvnitř bubnu přilnout k jeho stěnám. Tím jsou vlákna chráněna, snižuje se tření a plstnatění materiálů.

PlněníPřední plnění

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Whirlpool TDLR 55020S EU/N