Bosch WAU28T60CS

0000097028

4242005239221

BOSCH

Novinka

Předem plněná pračka Bosch WAU28T60CS • kapacita 9 kg • energetická třída C • 1 400 ot./min • 10 let záruka na motor • český panel • motor EcoSilence Drive™ – efektivní a tichý motor s dlouhou životností  Celý popis

Není skladem

12 790 Kč

12 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Automatická pračka Bosch s extrémně tichým, výkonným a odolným motorem EcoSilence Drive se může pochlubit provozem v energetické třídě C. V bubnu s objemem 63 l vyperete až 9 kg prádla a pracuje s maximálním počtem otáček 1 400 ot./min. S nízkou hlučností při odstřeďování 72 dB se nemusíte obávat hluku ani při praní v panelových bytech. Vážená spotřeba energie na 100 cyklů je 66 kW.

Inovativní funkce a technologie

Pračka s velkým množstvím programů a inovativních funkcí vždy dosáhne vynikajícího výsledku praní. Funkce SpeedPerfect zajistí dokonale čisté prádlo s úsporou až 65 % času, o maximální úsporu vody a energie se stará systém ActiveWater, šetrnou péči vašemu prádlu dopřeje struktura bubnu VarioDrum, odloženým koncem programu si určíte, kdy potřebujete mít prádlo připraveno. Reload funkce zase slouží k pozastavení praní, pokud jste do bubnu zapomněli něco přidat. Proti škodám způsobených vodou je pračka vybavena několikanásobnou ochranou. Používáte-li tekuté prací prostředky, bude vám k dispozici nástavec na tento typ pracího detergentu. 

Klíčové vlastnosti

  • EcoSilence Drive™: extrémně efektivní a tichý motor s dlouhou životností
  • AlergiePlus: speciálně vyvinutý program pro potřeby alergiků a osoby s citlivou pokožku
  • SpeedPerfect: dokonale čisté za až o 65 % méně času
  • VarioDrum: mimořádně šetrné a intenzivní praní díky unikátní struktuře bubnu
  • ActiveWater™ Plus: šetří vodu a náklady díky systému bezstupňové automatiky

 

Ovládání praček Bosch je snadné a intuitivní. Velký LED displej a panel v češtině jsou maximálně přehledné. Na displeji můžete sledovat nejen průběh programu a čas zbývající do konce, ale u vybraných modelů i doporučené náplně a indikaci spotřeby.

 

Ani neuslyšíte, že perete

Vadí vám hluk pračky právě v době, kdy chcete odpočívat? S tichým motorem EcoSilence Drive o praní ani nevíte. Tichý a efektivní bezuhlíkový motor díky jedinečné konstrukci eliminuje hluk a je stále chladný. Nedochází zde k energetickým ztrátám. Tím si zajišťuje dlouhodobou životnost, kterou Bosch garantuje 10letou zárukou.


 

Rychlejší praní a stále perfektně čisté prádlo

S funkcí SpeedPerfect urychlíte praní. Prádlo vyperete až o 65 % rychleji než při standardním režimu zvoleného programu. Tuhle funkci můžete použít pro různou náplň pračky, druhy materiálů nebo většinu programů. Když spěcháte, jednoduše navolíte program zároveň s funkcí SpeedPerfect a vyperete až 4 kg namíchané náplně pouze za 41 minut.

*Rozdíl mezi dobou trvání programu snadno udržovatelné 40 °C a dobou trvání programu snadno udržovatelné 40 °C v kombinaci s volitelnou funkcí SpeedPerfect.


 

Vaše pokožka bude jako v bavlnce

Pokud je vaše pokožka citlivá nebo podrážděná, oceníte program AlergiePlus. Vyprané oblečení v sobě může ponechat alergenní částice a ty způsobí kožní podráždění. Program AlergiePlus má delší dobu ohřevu a máchání navíc. Tím snižuje množství alergenů. V prádle bude zůstávat méně roztočů, pylových částic nebo zvířecích chlupů. Program byl oceněn pečetí kvality ECARF – vhodný pro alergiky a ohleduplný k materiálu.


 

Přidávat prádlo během praní je tak snadné

Taky se vám stává, že po zapnutí pračky najdete další oblečení, které by potřebovalo oprat? Nebo naopak na vás vykoukne přes okýnko bubnu červená ponožka mezi dalším bílým oblečením? Funkce Reload umožní přidání nebo odebrání prádla během pracího cyklu. Váš problém tedy vyřeší okamžitě. Stačí vzít zapomenutou věc, otevřít buben a jednoduše přidat prádlo do pračky. Pokračovat v praní můžete okamžitě. 

*Přidání není možné, pokud je teplota pěny vyšší než 50 °C nebo je hladina vody v bubnu příliš vysoko.


 

Jedinečná struktura bubnu pro intenzivnější praní

Nový nerezový prací buben VarioDrum je k vašemu prádlu ještě šetrnější. Kapkovitý tvar bubnu a asymetrické unašeče se budou starat o prádlo pomocí jemných pohybů. Prádlo v bubnu se obrací do středu bez ohledu na směr otáčení. Tím účinně operete všechny druhy materiálu, aniž by se zmačkaly nebo poškodily. Díky programu VarioDrum vaše pračka zvládne intenzivně vyčistit velmi znečištěné prádlo a odstranit i ty nejhorší skvrny.


 

Efektivní využití každé kapky vody

S využitím technologie ActiveWater spotřebujete opravdu jen tolik vody, kolik je ve skutečnosti nutné. Dva vestavěné senzory – průtokový senzor a senzor měřící stojatou vodu v bubnu – zajistí použití přesného množství vody s ohledem na typ materiálu a množství vloženého prádla. Konstantní rozložení vody v bubnu zajistí ideální využití každé vodní kapky.


 

Prací programy

product_5090583.jpg

Technické parametry

Konstrukce
Typvolně stojící
 Konstrukce pračky / sušičky
plněná zepředu
 Hloubka pračky
59 cm
Hloubka s přesahem61.8 cm
Šířka pračky59.8 cm
Výška pračky84.8 cm
Otevírání dveřílevé
Praní/sušení
 Kapacita prádla pro praní
9 kg
Index účinnosti praní1.04
Třída hlučnostiA
Odstřeďování
 Max. počet otáček za minutu
1400 ot./min.
 Třída účinnosti odstřeďování
B
 Hlučnost při odstřeďování
72 dB
Spotřeba
 Energetická třída 2021
C
 Vážená spotřeba energie za 100 cyklů
66 kWh
 Vážená spotřeba vody za cyklus
44 l
 Odhadované náklady praní za 1 rok
1445 Kč
 Odhadované náklady praní za 5 let
7224 Kč
 Odhadované náklady praní za 10 let
14448 Kč
Programy
Doba trvání EKO programu3:37 hod.
Počet programů13
 Speciální programy
AlergiePlus, hotovo, košile, odčerpání/odstředění, plus voda/více vody, předpírka, rychlý/mix, samotné máchání, Sport/Fitness, start/doplnění, super 15'/30', tmavé prádlo, VarioSpeed, volba teploty, volitelný počet otáček
 Program pro alergiky
Ano
Funkce
Parní pračkaNe
 Systém automatického dávkování
Ne
 Displej
Ano
Český panelAno
Ukazatel zbytkového časuAno
 Regulace spotřeby vody
množstevní automatika
 Ochrana proti úniku vody
Ano
 AquaStop
Ne
Další parametry
Záruka24 měsíců
 Rozšířená záruka
Bosch 10 let záruka na motor
Rozšířená záruka značkyAno
Přívodní a odpadní hadice v baleníAno
 Úzká
Ne
 Smart funkce
Ne
 SMART diagnostika
Ne
Značka kvality dTestNe
Profesionální výrobekNe
Vhodné pro kuchyně IKEA METODNe
ZnačkyBosch
SMART Integrace do systému
 Amazon Alexa
Ne
 Google Home
Ne
 Vlastní systém
Ne
Distribuce
 Distribuce
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku59.8 cm
Výška výrobku84.8 cm
Hloubka výrobku59.0 cm
Hmotnost výrobku69.8 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku62.6 cm
Výška výrobku87.0 cm
Hloubka výrobku67.4 cm
Hmotnost výrobku70.3 kg
PlněníPřední plnění

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch WAU28T60CS

Vložit recenzi

Bosch WAU28T60CS