PHILCO PLDI 138 CQTL

0000101092

8590669303021

Philco

Novinka

Vrchem plněná pračka PHILCO PLDI 138 CQTL • kapacita 8 kg • energetická třída C • 1 300 ot./min. • 10 let záruka na motor • český panel • nerezový buben s povrchem Crystal • funkce Odložený start Celý popis

Není skladem

10 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pračka neodmyslitelně patří do každé domácnosti. Bez povšimnutí proto nemůžete nechat spotřebič Philco PLDI 138 CQTL, pračku s horním plněním, která vám nabídne praní v té nejvyšší kvalitě. 

Kvalitu jemného praní vám zaručuje nerezový buben s unikátním povrchem Crystal, který pojme až 8 kg prádla. Zaručuje šetrné praní i velmi choulostivých textilií. Pračka vám nabízí až 16 pracích programů LED displej. Ovládací panel je v češtině, jednoduše si tak nastavte programy dle vašich potřeb. Pračka se řadí do energetické třídy C, její provoz je ekonomický a zároveň i šetrný k životnímu prostředí. Mechanismus Soft Opening zajistí bezpečné otevírání dvířek. Jistě také oceníte funkci odloženého startu, kontrolu vyvážení či ochranu proti přetečení

Klíčové vlastnosti:

  • Energetická třída C
  • 16 programů
  • Kapacita 8 kg je vhodná pro středně velké domácnosti
  • Nerezový buben s povrchem Crystal pro jemné praní
  • Mechanismus Soft Opening pro bezpečné otevírání dvířek
Nerezový buben s povrchem Crystal se postará i o ty nejchoulostivější textilie.

Vyberte si správný prací program

Pračka vám nabízí až 16 pracích programů, pomocí kterých dokonale vyperete všechny druhy textilií. Vybrat si můžete z programů Bavlna, Syntetika, Čištění bubnu, Denní praní 45’, Rychlé 15’, Mix, Džíny, Vlna, Sportovní oblečení, Dětské prádlo, Máchání a odstřeďování a Odstřeďování. Navíc můžete využít i funkci odloženého startu až o 24 hodin. 


 

Jemné praní

Pračka je vybavena nerezovým bubnem s unikátním povrchem Crystal, který zaručí to nejšetrnější praní i velmi choulostivých textilií. 


 

 

Invertorový motor

Tiché a úsporné praní je zajištěno díky spolehlivému invertorovému motoru, na který výrobce Philco poskytuje záruku až 10 let.

Technické parametry

Praní/sušení
Typvolně stojící
 Konstrukce pračky/sušičky
plněná shora
 Hloubka pračky
61 cm
 Kapacita prádla pro praní
8 kg
Index účinnosti praní1.04
Třída hlučnostiC
Odstřeďování
 Max. počet otáček za minutu
1300 ot/min
 Třída účinnosti odstřeďování
C
 Hlučnost při odstřeďování
80 dB
Spotřeba
 Energetická třída 2021
C
 Vážená spotřeba energie za 100 cyklů
62 kWh
 Vážená spotřeba vody za cyklus
48 l
Programy
Doba trvání eko-programu3:32 hod.
Počet programů16
 Program pro alergiky
Ne
Funkce
Parní pračkaNe
 Systém automatického dávkování
Ne
 Displej
Ano
Český panelNe
Ukazatel zbytkového časuNe
 Ochrana proti úniku vody
Ne
 AquaStop
Ne
Další parametry
 Rozšířená záruka
-
Přívodní a odpadní hadice v baleníAno
 SMART Funkce
Ne
Značka kvality dTestNe
Profesionální výrobekNe
Vhodné pro kuchyně IKEA METODNe
ZnačkyPhilco
SMART Integrace do systému
 Amazon Alexa
Ne
 Google Home
Ne
 Vlastní systém
Ne
Distribuce
 Distribuce
oficiální ČR
Rozměry výrobku
Šířka výrobku40.0 cm
Výška výrobku87.0 cm
Hloubka výrobku61.0 cm
Hmotnost výrobku57.7 kg
Prodloužená záruka+ 3 roky navíc Philco
PlněníVrchní plnění

Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě


Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Výrobky Philco vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na  ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na většinu svých výrobků poskytuje pětiletou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: "Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy". Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo.


Stručná historie značky Philco


Byl to rok 1892, který položil základy jedné z nejoblíbenějších značek Ameriky, značce Philco. Zrozena ve Philadelphii na konci 19. stolení, brzy se rozšířila po celé zemi a stala se součástí mnoha domácností. Zprvu jako největší světový výrobce radiopřijímačů, následně jako přední značka chladniček, mrazáků, praček a později i ostatních domácích spotřebičů.


Historická data: v roce 1892 byla ve Philadelphii založena společnost Helios Electric, jejímž prvním výrobkem se stala akumulátorová baterie. V roce 1906 pak společnost přijímá název Philco. V roce 1939 je vyrobena první chladnička Philco s použitím pěny v izolaci nebo například v roce 1957 je představena úsporná kombinace pračky se sušičkou. V roce 1977 se Philco stává součástí společnosti White Consolidated Industries, která je v roce 1986 odkoupena společností AB Electrolux, Švédsko.


Oficiální distribuce pro ČR


Obchod dpkk.cz je autorizovaným prodejcem spotřebičů značky Philco pro Českou republiku. Obdržíte tak vždy výrobek určený pro český trh a máte garantován 100% servis přímo od výrobce díky široké servisní síti v ČR.



Philco-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Pračka AEG L6FLI48SC