-16 %Ušetříte
400 Kč

CFD S70W radiomagnetofon s CD SONY

0000072370

4548736026612

SONY

Novinka

Radiomagnetofon s přehrávačem disků CD a kazetovou mechanikou. Přehrává formáty MP3 / WMA, funkce Mega Bass pro zdůraznění basů, digitální FM/AM tuner s 30 předvolbami, možnost nahrávání na kazetu, sluchátkový výstup, AUX vstup, napájení ze sítě nebo z baterií (až 23 hodin), teleskopická anténa pro vyladění příjmu. Celý popis

Není skladem

2 049 Kč

2 449 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Čistý a kvalitní zvuk

Naprostým základem Sony CFD-S70 je jeho působivý zvuk, který si zamilujete od prvního poslechnutí nějaké skladby na tomto radiopřijímači. Napomáhá tomu funkce Mega Bass, jež zajišťuje působivý bohatý zvuk, který ve vás zanechá pocit jedinečné kvality přehrávané písně. Budete-li chtít při poslechu hudby usínat, ale odmítáte nechat rádio hrát zbytečně celou noc, tak tvůrci mysleli i na tohle. Můžete nastavit časovač vypnutí a Sony CFD-S70 se za nastavenou dobu uloží ke spánku také. Samozřejmostí se stala funkce repeat umožňující opakování libovolné množství skladeb.

1282946.jpg

Užívejte dle vašeho liba

Ať už chcete poslouchat rádio AM/FM, přehrávat si kazety, či disky CD, nebo třeba připojit skladby ve formátu MP3, Sony CFD-S70 vám bude oporou, chlubí se totiž svými širokými možnostmi využití. Navíc můžete využít funkci náhodného přehrávání a programování. Pro tamní digitální Tuner FM/AM se stalo charakteristické digitální ladění, předvolba 30 stanic. Z toho 20 stanic FM, jež vyhledává na škále 81,5-108 MHz a 10 AM nacházející se na pásmu 531-1602 kHz. Bonusem je výběr 3 oblíbených, které aktivujete jedním dotykem. Připojit můžete také sluchátka pro vaše soukromí.

Nikdy vás nezklame

Pokud chcete připojit přehrávač MP3 pro lepší požitek z hudby, stačí jej připojit prostřednictvím konektoru audio vstupu. Ať už máte externí hudbu ve formátech MP3, CD-R, RW, nebo WMA, Sony CFD-S70 nebude mít nejmenší problém. A pro lepší příjem radiosignálu můžete využít teleskopické FM antény. Provoz Sony CFD-S70W probíhá buď prostřednictvím elektrické sítě, nebo můžete využít baterií, a sice 6x R14 velikosti C. Jejich výdrž při FM se rovná asi 23 hodinám, 10 hodin je schopno přehrávat CD a kazety až 15 hodin. Hmotnost výrobku, včetně baterií, činí 2,3 kg, bez nich 1,9 kg.

Specifikace

Působivý zvuk a kompaktní design – to vše v zařízení CFD-S70 Boombox. Tato elegantní jednotka obsahuje rádio AM/FM a přehrávač kazet a disků CD a nabízí možnost přehrávání formátu mp3. Vychutnejte si bohatý zvuk díky funkci Mega Bass, předvolbu až 30 stanic a možnost výběru tří oblíbených stanic jedním dotykem. Nastavte časovač vypnutí a rádio se automaticky vypne poté, co ho přestanete používat.


• Plný rozsah s výstupním výkonem (RMS) 2x 1,7W stereo s funkcí Mega Bass
• Přehrávejte disky CD-R/RW a mp3 CD za s využitím náhodného přehrávání a programování
• Vestavěná kazetová mechanika s funkcí nahrávání
• Tuner FM/AM s digitálním laděním, předvolbou 30 stanic a výběrem 3 oblíbených jedním dotykem
• Konektor audio vstupu pro připojení přehrávačů mp3

Přehrávání hudby z audiokazety, CD/CD-R nebo Audio In vstupu. digiální FM/AM tuner s 30 předvolbami (20 FM + 10 AM). Podpora hudby ve formátech MP3, CD-R/RW, WMA. Teleskopická FM anténa pro lepší příjem radiosignálu. Výstup na sluchátka - stereo jack. Provoz na elektrickou síť nebo baterie (6x R14 - vel. C). Výdrž na baterie cca 23 hodin při FM, 10 hodin při CD a 15 hodin při kazetovém přehrávání.

Tuner

PŘEDVOLBY
Ano (3 oblíbené předvolby)
PÁSMO FM (MHZ)
87,5–108,0 MHz
PÁSMO MW (KHZ)
531–1602 kHz

CD

MP3
Ano
PROGRAM
Ano
FUNKCE REPEAT (OPAKOVAT)
1 skladba, vše, program, složka (mp3), A-B
FUNKCE SHUFFLE (NÁHODNÝ VÝBĚR)

Obecné funkce

FUNKCE MEGA BASS
Ano
REPRODUKTOROVÝ SYSTÉM BASS REFLEX
Stereofonní reproduktor
ČASOVAČ VYPNUTÍ
Ano
VÝSTUPNÍ VÝKON: RMS
1,7 W + 1,7 W

Rozhraní
VÝSTUP PRO SLUCHÁTKA
1 (stereo mini)

Výkon
TYP BATERIE
6x suchá baterie (velikost C)

Technické parametry

USB vstupne
Přehrává MP3ano
Laděnídigitální
Přehrává CD-R/CD-RWano
BluetoothNe
Barvabílá
Výkon2 x 1,7
Počet předvoleb30
NFCne
DAB Tunerne
Kazetový magnetofonano
Vstup jackano
Mikrofonní vstupne
Dálkové ovládáníne
Napájení ze sitěano
Napájení z bateriíano
Typ akumulátoruC
Počet akumulátorů6
Šířka310 mm
Výška140 mm
Hloubka212 mm
Hmotnost1.9 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Radiopřijímač s CD Hyundai TRC 533 AU3WBL bílý/modrý