2021

Sencor SPT 3907, černá

0000077940

8590669249268

SENCOR

Novinka

Rádiomagnetofon s CD Sencor SPT 3907, černá • výstupní výkon 4 W (RMS) • CD mechanika • Bluetooth 2.1 • MP3 • USB • programovatelné přehrávání • audio vstup a výstup • stereofonní FM rádiopřijímač • digitální ladění a zobrazení                                                              Celý popis

Není skladem

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Rádiomagnetofon Sencor SPT 3907 W zajistí, že se ani minutu nebudete nudit. Nalaďte si svou oblíbenou rádiovou stanici a dopřejte si chvilku odpočinku, nebo naopak hudbou urychlete čas strávený v práci. Přístroj je kompaktní a svým moderním designem skvěle zapadne do ložnice, obývacího pokoje, ale i do kanceláře. Kromě možnosti ladění FM rádiových stanic si můžete pustit oblíbeného interpreta na CD nosiči, připojit bezdrátově telefon či tablet přes Bluetooth, nebo třeba vložit flashdisk a poslouchat MP3 z USB.

Opakované a náhodné přehrávání

Pomocí dodávaného dálkového ovládání si jednoduše upravíte hlasitost, přeskakujete mezi skladbami nebo uloženými stanicemi, kterých v předvolbách můžete mít až třicet. Přehrávání z CD lze nastavit i s opakováním nebo také náhodněTeleskopická anténa zajišťuje vždy stabilní a silný signál. Rádiomagnetofon je napájen ze sítě, nicméně lze jej používat i bezdrátově, stačí vložit šest 1,5V baterií typu D (nejsou součástí balení). Černá barva.

product_4551361.jpg

 

Produkt roku 2020

V rámci soutěže Heureky Produkt roku 2020 se stal radiomagnetofon Sencor SPT 3907 W vítězem ve své  kategorii dle zájmu spotřebitelů.

Dodávané příslušenství

  • Dálkové ovládání

Technické parametry

Přehrávaná média a formáty
Přehr. médiakazetová mechanika, CD mechanika, vstup AUX, USB
Přehrávané formátyMP3
Tuner
 Tuner
digitální
Vlnový rozsahFM
Zvuk
 Výkon
4 W
Zvýraznění basůNe
Doplňkové funkce
HodinyNe
 Budík
Ne
 LCD displej
Ano
Dálkové ovládání v baleníAno
Typ rádiapřenosné
Doporučená kategorieběžný uživatel
Internetové rádioNe
Kuchyňské rádioNe
Stavební rádioNe
Konektivita a rozhraní
 Bluetooth
Ano
 Sluchátkový výstup
Ano
Napájení
 Napájení
síťové, baterie D
Další parametry
Záruka24 měsíců
 Rozšířená záruka
ne
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Šířka výrobku28.0 cm
Výška výrobku14.0 cm
Hloubka výrobku21.0 cm
Hmotnost výrobku1.6 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku31.2 cm
Výška výrobku16.5 cm
Hloubka výrobku23.5 cm
Hmotnost výrobku1.9 kg
Dokumentace k tomuto produktu
SNR35050782-czZobrazit / (6.94 MB)
SNR35050782_docZobrazit / (385.26 kB)
BarvaČerná
Produkt roku2021


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SPT 3907, černá

Vložit recenzi

Sencor SPT 3907, černá