Radiopřijímač s CD Sencor SPT 4700 černý

0000077942

8590669249213

SENCOR

Novinka

Radiopřijímač s CD Sencor SPT 4700 černý • boombox • výstupní výkon 12 W (RMS) • ekvalizér • CD mechanika • Bluetooth 4.0 • slot pro SD kartu • USB • programovatelné přehrávání • audio vstup a výstup • FM rádio • digitální ladění a zobrazení... Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Sencor SPT 4700 je boombox, který potěší každého milovníka hudby. Vyberte si z bohaté nabídky hudebních zdrojů a poslouchejte své oblíbené skladby od rána do večera. Rádio se skvěle hodí domů i do kanceláře, kde vám zpříjemní den a práce vám půjde lépe od ruky. Přístroj nabízí celkový výkon 12 W. Kromě FM rádia můžete přehrávat skladby z CD, připojit zařízení bezdrátově přes Bluetooth, vložit USB zařízení nebo SD kartu.

40 rádiových předvoleb

Pokud nechcete nikoho rušit, připojte sluchátka přes 3,5mm jack konektor. Nechybí ani audio vstup pro připojení dalších externích zařízení, např. výkonnějších reproduktorů. Nalaďte si své oblíbené rádiové stanice na FM frekvenci a uložte si jich až 40 do předvoleb, abyste je příště měli ihned k dispozici. Na velkém LCD displeji vidíte aktuální frekvenci nebo informace o přehrávané písničce. Kvalitní a silný signál zajistí teleskopická anténa.

Technické parametry

Přehrávaná média a formáty
Přehr. médiaUSB, CD mechanika, vstup AUX
Přehrávané formátyMP3
Podpora paměťových karetAno
Tuner
 Tuner
digitální
Vlnový rozsahFM
Zvuk
 Výkon
12 W
Zvýraznění basůAno
Doplňkové funkce
 Hodiny
Ano
 Budík
Ano
LCD displejAno
Typ rádiapřenosné
Napájenísíťové, baterie
 Dálkové ovládání v balení
Ano
Vstupy
 Bluetooth
Ano
Výstupy
 Sluchátkový výstup
Ne
 Výstup AUX
Ano
Další parametry
Záruka24 měsíců
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Šířka výrobku38.9 cm
Výška výrobku14.2 cm
Hloubka výrobku22.7 cm
Hmotnost výrobku2.2 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku41.8 cm
Výška výrobku17.3 cm
Hloubka výrobku25.2 cm
Hmotnost výrobku2.6 kg
BarvaČerná


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Radiopřijímač s CD Sencor SPT 4700 černý

Vložit recenzi

Radiopřijímač s CD Sencor SPT 4700 černý