Sodastream láhev Jet Love Raspberry 2 x 1 l

0000095457

7290113760561

sodastream

Novinka

Limitovaná edice dvou lahví v designu malin
Dvě opakovatelně použitelné lahve pro výrobníky perlivé vody SodaStream v populárním designu malin.
Omezený počet kusů. Celý popis

Není skladem

299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

SodaStream sada 2 ks znovu použitelných lahví JET 1 l Love Raspberry - limitovaná edice 2 ks znovu použitelných lahví vhodných pro výrobníky perlivé vody populární design malin přitažlivá lahev pro pro perlivou i neperlivou vodu uchrání vás od hromad zbytečného plastu z jednorázových lahví balené vody vyrobeno z plastu bez BPA látek 2 lahve v tomto balení můžete podle potřeby použít pro perlivou i neperlivou vodu. S naší lahví s líbivým potiskem s malinovou tématikou budete mezi přáteli, v kanceláři či ve společnosti na rozdíl od laciných PETek ze samoobsluhy vypadat elegantně.

Navíc si můžete kdykoliv a kdekoliv natočit vodu z vodovodního kohoutku. Chladnou a čerstvou. Nejen se tak vyhnete balené vodě dlouhodobě skladované v plastu, ale každá jedna opakovaně použitelná lahev SodaStream vás zároveň zbaví hromad zbytečného plastového odpadu z tisícůjednorázových lahví balené vody. Nemluvě o vašem pohodlí, protože už nikdy nebudete muset všechny ty litry těžké vody sami ručně odtahat z obchodu až k vám domů.

Lahev je z tlaku odolného plastu a proto ji můžete použít pro přípravu čerstvé perlivé vody přímo v některém z vhodných výrobníků perlivé vody SodaStream, pro který je určena. Ve výrobníku, kde probíhá příprava perlivé vody pod tlakem potravinářského CO2 plynu však z bezpečnostníchdůvodů nikdy nepoužívejte lahev po datu použitelnosti vyznačeném na zadní straně každé lahve. Pro použití mimo výrobník perlivé vody na neperlivou i perlivou vodu nemá datum použitelnosti lahve žádný význam.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Láhev SodaStream 1l Black