Sodastream Sportovní set láhev + Energy 600 ml

0000090250

8719128116136

sodastream

Novinka

Sportovní set připravený pro aktivní životní styl v přírodě, ve fitku, nebo jen tak na cesty. Balení obsahuje volnočasovou lahev na čerstvě točenou vodu s sebou, která je připravena jak pro perlivou, tak i neperlivou vodu. Díky novému sportovnímu víčku můžete lahev používat na výlety v přírodě či při sportovních aktivitách a současně se pohodlně napít.  Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

359 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sportovní set připravený pro aktivní životní styl v přírodě, ve fitku, nebo jen tak na cesty. Balení obsahuje volnočasovou lahev na čerstvě točenou vodu s sebou, která je připravena jak pro perlivou, tak i neperlivou vodu. Díky novému sportovnímu víčku můžete lahev používat na výlety v přírodě či při sportovních aktivitách a současně se pohodlně napít. Stejně jako ostatní naše lahve SodaStream, můžete tuto lahev používat v našich výrobnících perlivé vody SodaStream.

Lahev je vyrobena ze zdravotně nezávadného plastového materiálu bez BPA a jiných škodlivých látek, je odolná vůči slunečnímu záření (UV záření) a snadno ji udržíte jednoduše čistou pomocí myčky nádobí. Zbavte se laciných jednorázových lahví vody, s naší elegantní volnočasovou lahví se budete svému okolí líbit mnohem více.

Materiál lahve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je lahev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá lahev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na lahvi. 

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Láhev SodaStream 1l Black