SOH 3207WH

0000076850

8590669253517

SENCOR

Novinka

Elektrický radiátor olejový, 7 topných článků, příkon 1 500W, ochrana proti přehřátí, funkce proti zamrznutí Celý popis

Není skladem

1 699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

ektrický olejový radiátor SENCOR SOH 3207WH má široké využití všude tam, kde se potřebujete zahřát a nemáte k dispozici klasické vytápění. Je tak vhodný nejen na chatu, ale díky elegantnímu bílému designu a bezhlučnému provozu se ho nemusíte obávat zapnout např. v kanceláři nebo v ložnici. 7 topných článků radiátoru SENCOR SOH 3207WH a příkon 1500 W se postará o váš tepelný komfort, ať už jste kdekoliv.

Klíčové vlastnosti radiátoru SENCOR SOH 3207WH

  • Bezúdržbový a bezhlučný provoz radiátoru
  • Bezpečnostní funkce proti přehřátí, převrhnutí a zamrznutí
  • Jednoduché ovládání i manipulace s radiátorem
  • 7 topných článků, příkon 1500 W
  • Vysoká akumulační schopnost
  • Olejová náplň radiátoru SENCOR SOH 3207WH vydrží po celou dobu životnosti

Jednodušší na obsluhu už SENCOR SOH 3207WH být nemůže

Ovládat SENCOR SOH 3207WH zvládne každý. Otočným kolečkem si nastavíte požadovanou teplotu a o zbytek se nemusíte starat. Navíc díky své vysoké akumulační schopnosti zvládne radiátor udržet teplo ještě dlouho po vypnutí. Výměna oleje vás trápit nemusí - během celé doby životnosti funguje přístroj na původní náplň. Pro ještě vyšší uživatelský komfort jsou součástí vybavení 4 pojezdová kolečka, madlo pro snadnou manipulaci a prostor pro navinutí přívodního kabelu.

Důraz na bezpečnost

SENCOR zabudoval do svého výrobku několik pojistek, díky kterým můžete mít radiátor bez obav zapnutý i v noci v ložnici. Přehřátí brání patentovaná konstrukce oddělených konců topných článků. Bezpečnostní pojistka vypne přístroj při převrhnutí. Radiátor SENCOR SOH 3207WH disponuje i funkcí proti zamrznutí.


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor SOH 2107BK