Radiopřijímač Hyundai Retro PR 100B krémové

0000022016

8592417010175

Hyundai

Novinka

Radiopřijímač Hyundai PR 100 v krásném béžovém provedení Vás okouzlí svým zpracováním a určitě s ním uspějete jako s originálním dárkem. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis

Jako za starých dobrých časů

S radiopřijímačem Hyundai Retro PR 100 si vychutnáte perfektně vyváženou kombinaci nejmodernějších technologií se starobylým designem, který vám padne do oka. Zažijte tak momenty podobné těm vašich prarodičů a zároveň nenechte zanevřít nad novými vychytávkami 21. století. Věříme, že si každý vybere to, co ho nejvíce láka, ať se jedná o šedesátiletý rozdíl.

Nedopustí nad klasiku

Samozřejmostí radiopřijímače musí být rádio, které je u Hyundai Retro PR 100 pojato nám už skoro neznámým způsobem. Ladí se totiž pomocí klasicky navrženého kotouče, ve kterém se ale vyznáte cobydup. Nalaďte si tak vaše oblíbené AM/FM stanice a nechte se unášet na vlnách vašich favoritů z hudebního světa.

Celá řada možností

Nikdy nevíte, u jaké příležitosti dostanete chuť na hudbu. Právě proto je radiopřijímač Hyundai Retro PR 100 vedle klasického reproduktoru vybaven i výstupem pro sluchátka. K tomu využívá konektor 3,5mm Jack, se kterým se setkáte na každém kroku. 3,5mm Jack neslouží pouze jako výstup, ale i vstup. Právě díky opačnému využití konektoru si budete moci přehrát vámi vytvořené playlisty jednoduše a kdykoliv, kdy dostanete chuť.

Stále po vašem boku

Radiopřijímač Hyundai Retro PR 100 je klasicky napájen z 230V sítě, ale co když si ho budete chtít vzít s sebou? I na takové případy se myslelo, díky čemuž se u modelu Retro PR 100 setkáte s možností napájení pomocí čtyř tužkových baterií, které snadno vyměníte a také si jich můžete vzít více do zásoby. Všelijaké opravy v domácnosti, výlety nebo obyčejné posezení u ohně bude obohacováno nestárnoucí hudbou.

Stará škola designu

Retro design má něco do sebe – přináší nám něco nového a zároveň starého, což působí zcela výjimečně. Pro vaši chalupu, pokoj nebo garáž klasického stylu je tak jasnou volbou Hyundai Retro PR 100. Setkáte se u něj například s dobovými chromovanými rámy, anténou a čudlíky, které v kontrastu vyniknou vůči lesknoucímu se nátěru.

Specifikace

* AM/FM tuner
* Výstup pro sluchátka
* AUX vstup
* Výstupní výkon 1W
* Béžové provedení

* VIDEOUKÁZKA

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Radiopřijímač Hyundai Retro PR 100B krémové

Vložit recenzi

Radiopřijímač Hyundai Retro PR 100B krémové