Radiobudík GoGEN RC 212 BT černý

0000084461

8590393289783

GoGEN

Novinka

Bezdrátový radiobudík s funkcí Bluetooth®, digitální FM tuner, nastavitelný jas displeje, výkon 8W, USB a AUX vstup, MP3 přehrávání, výdrž 13,5 hodiny Celý popis

Není skladem

1 290 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis

2326180.jpgGoGEN RC 212 BT, černá

Vstávejte každé ráno z postele tou správnou nohou. Nechte se probouzet tóny svých oblíbených písniček nebo rádiem. Stačí položit na noční stolek rádiobudík GoGEN RC 212 BT, který nabídne nejen mnoho možností buzení, ale také dodá celé místnosti styl a eleganci. Na první pohled zaujme svým moderním zaobleným designem a velkým displejem, na kterém přehledně vidíte aktuální čas. Na horní straně se nachází ovládací tlačítka pro snadné nastavení budíku i zdroje poslouchané hudby.

Dva časy buzení

Na přístroji si můžete naladit své oblíbené stanice na FM frekvenci. Při nastavení budíku lze aktivovat dva rozdílné časy buzení, abyste vy i vaše drahá polovička měli jistotu, že vstanete do práce. Přístroj umí budit nejen signálem či rádiem, ale také hudbou z připojeného zdroje. Pokud tedy chcete místo rádia raději vsadit na jistotu, využijte USB, slot pro microSD karty či AUX-IN a připojte k budíku vlastní zdroj hudby s oblíbenými písničkami. Pokud nemáte po ruce kabely, můžete hudbu také streamovat bezdrátově přes Bluetooth.  Dle vlastních preferencí si můžete zvolit, zda zařízení pomocí síťového adaptéru budete napájet ze zásuvky, nebo jestli ho necháte pracovat bezdrátově a využijete zabudovanou 4 400mAh baterii.

Specifikace

Funkce
* Radiobudík
* Bezdrátové Bluetooth streamování
* AUX vstup
* USB Vstup
* Slot pro Micro SD karty
* Vestavěný akumulátor

Specifikace
* Bluetooth V4.2
* Digitální FM tuner
* Podpora formátů MP3, WMA
* Zabudovaná nabíjecí baterie 3,7 V / 4400 mAh
* Doba provozu 13,5 h (při 60% hlasitosti)
* Frekvenční rozsah: 75 Hz - 18 kHz
* Výkon 2 x 4 W
* Barva: Černá

Obsah balení
* Radiobudík
* AUX kabel
* Micro USB kabel
* Síťový adaptér

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Radiobudík GoGEN RC 212 BT černý

Vložit recenzi

Radiobudík GoGEN RC 212 BT černý