Radiopřijímač s DAB+ Sencor SRD 7757 bílý

0000103231

8590669310968

SENCOR

Novinka

Radiopřijímač s DAB+ Sencor SRD 7757 bílý disponuje vestavěnou 2000mAh baterií, díky které hraje až 11 h na jedno nabití – moderní přenosný Bluetooth 5.0 radiopřijímač SENCOR SRD 7757 využijete pro poslouchání muziky doma i venku, protože je snadno přenosný. Má FM PLL/DAB/DAB+ tuner, microSD slot i USB port. Hudební výkon je 1,5 W RMS. Celý popis

Není skladem

1 490 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

  • Radiopřijímač v pěkném moderním designu
  • Příjemný zvuk, výkon RMS 1,5 W
  • USB port pro přehrávání MP3 souborů
  • Čtečka paměťové microSD karty
  • FM/DAB/DAB+ tuner, 10 předvoleb
  • Bluetooth 5.0 bezdrátová technologie
  • Sluchátkový výstup 3,5mm jack
  • Funkce Sleep, budík, zobrazení času
  • Barevný LCD displej
  • Vestavěná 2000mAh baterie
  • Výdrž na nabití až 11 h
Bluetooth radiopříjímač sencor srd7757 fm dab tuner sluchátkový výstup usb vstup lcd displej čtečka paměťových karet napájení z baterie výdrž 11 h teleskopická anténa

Radiopřijímač SENCOR SRD 7757: Vybaven USB portem

Máte na USB flash disku uložené oblíbené písničky? Výborně, radiopřijímač SENCOR SRD 7757 dokáže z flash disku přehrát MP3 soubory díky USB portu. Poradí si také s hudbou uloženou na microSD paměťové kartě, kterou jen stačí vložit do příslušného slotu. Zdroj hudby k němu připojíte také bezdrátově skrze Bluetooth 5.0 technologii. Všechny informace o přehrávání uvidíte na 2,4palcovém LCD barevném displeji.

Bluetooth radiopříjímač sencor srd7757 fm dab tuner sluchátkový výstup usb vstup lcd displej čtečka paměťových karet napájení z baterie výdrž 11 h teleskopická anténa

DAB+ tuner, možnost provozu na baterie, budík

Ani o oblíbené rozhlasové pořady nebudete v případě radiopřijímače SENCOR SRD 7757 ochuzeni, disponuje totiž FM/DAB/DAB+ tunerem s 10 předvolbami. Díky DAB+ si užijete příjem s absencí šumu a zpřístupní se vám ještě více stanic. Přístroj se pyšní 2000mAh baterií s výdrží 11 h na nabití. Hraje příjemným zvukem a má RMS výkon 1,5 W. Příjemnou funkcí je možnost nastavení budíku a časovače vypnutí Sleep.

Bluetooth radiopříjímač sencor srd7757 fm dab tuner sluchátkový výstup usb vstup lcd displej čtečka paměťových karet napájení z baterie výdrž 11 h teleskopická anténa

Věděli jste, že…

…zpěvačka Kelly Clarkson v říjnu roku 2021 pustila do prodeje své druhé vánoční album? Dostalo název When Christmas Comes Around a navazuje na předchozí vánoční desku Wrapped In Red. Posluchači se mohou těšit na pecky jako Santa Baby, Last Christmas i Jingle Bell Rock. Kromě Kelly uslyšíte i Arianu Grande, Chrise Stapletona a Bretta Eldredge. Jestliže milujete Vánoce a vánoční veselé písničky, pak si tohle vánoční album nenechte ujít. S přehráním vám pomůže například radiopřijímač SENCOR.

s

Retro designne
Barva bílá
DAB Tunerano
Laděnídigitální
Výstup na sluchátkaano
Internetové rádione
Počet předvoleb10
Sleepano
Napájení-Baterieano
Šířka16.5 cm
Výška9.2 cm
Hloubka4.3 cm
Hmotnost0.3 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Hyundai TRC 533 AU3BR černý/červený