Sencor SSS 81

0000065429

8590669210602

SENCOR

Novinka

Přenosný reproduktor přináší mohutný a bohatý zvuk v malém těle. Stereo zvuk o výkonu 10 W, konektivita Bluetooth, přehrává MP3 z microSD, USB vstupu, AUX audio vstup, FM tuner, LED displej s časem, budík, mikrofon, výdrž dobíjecí baterie až 6 h. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

649 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Přenosný bluetooth reproduktor Sencor SSS 81

SSS 81 je praktický přenosný reproduktor společnosti Sencor vybavený praktickým LED displejem, vestavěnou dobíjecí baterií s vysokou kapacitou 2 000 mAh, technologií Bluetooth, rádiem, USB slotem či budíkem. Samozřejmostí reproduktoru je mohutný zvuk a mobilita reproduktoru – to vše v designovém těle s velmi jednoduchým a intuitivním ovládáním.

Bluetooth

Reproduktor je vybaven technologií Bluetooth 2.0 díky které nemusíte sebou na cesty brát žádný kabel pro připojení reproduktoru k dalším zařízením. Stačí pouze reproduktor propojit pomoci této technologie a můžete si užívat perfektní dunivý zvuk. Dosah při použití BT je 10 m.


SSS 81


Dokonale mobilní

Reproduktor vypadá stejně dobře, jako hraje a protože se jedná se o reproduktor menších rozměrů, tak se vám reproduktor v pohodě vejde do ruky a vy si ho tak můžete brát kamkoliv s sebou a vykouzlit pak kdekoliv úžasnou hudební atmosféru prosycenou mohutným a čistým zvukem.

Klíčové vlastnosti

Bezdrátový přenosný reproduktor s technologií bluetooth 2.0 s dosahem až 10 m navíc vybavený řadou praktických funkcí jako je rádio FM, slot pro micro SD kartu s kapacitou až 32 GB a USB konektorem. Využít také můžete budík a nechybí ani praktický LED displej. Výstupní výkon reproduktoru činí 2x 5W. Frekvence 65 Hz až 18,5 kHz. Zesilovač třídy D pro bohatý zvuk s minimální spotřebou energie. Vestavěná baterie Li-Ion s kapacitou 2 000 mAh. Linkový audio vstup 3,5 mm jack. Rozměry reproduktoru jsou 223 x 70 x 71 mm. Hmotnost pouhých 0,7 kg.

Technické parametry

Outdorovéne
Pártyne
Funkce powerbankyne
Multiroomne
Výdrž baterie6 hod.
Barvačerná/šedá
BluetoothAno
NFCne
AirPlayne
Wi-Fine
Sdílení z domácí sítě (DLNA)ne
FM tunerano
USB přehrávačano
Slot pro paměťovou kartuano
LCD displejano
Výkon10 W
Kmitočtový rozsah od65 Hz
Kmitočtový rozsah do18500 Hz
Dokovací stanicene
Aux-Inano
USB vstupano
LAN (Ethernet)ne
Napájení ze sitěne
Napájení z bateriíano
Typ akumulátoruLi-Ion
Šířka22.3 cm
Výška7 cm
Hloubka7.1 cm
Hmotnost0.7 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SSS 81

Vložit recenzi

Sencor SSS 81