Fieldmann FZP 70505-0 bez aku

0000068957

8590669303991

Fieldmann

Novinka

Odvětvovač Fieldmann FZP 70505-0 • akumulátorový provoz • elektronická řídicí jednotka • ergonomické madlo • měkčený úchop • perfektní vyvážení pro pohodlnou práci • kompatibilní s akumulátory Fast Power 20 V Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Zbavte husté koruny stromů a keřů přebytečných větví. Pořiďte si elektrický odvětvovač Fieldmann FZP 70505-0, který vám práci usnadní a urychlí. Přístroj funguje bezdrátově, pohání ho baterie ze série Fast Power 20 V. Můžete použít baterii s kapacitou 2 Ah nebo 4 Ah, obě s nářadím fungují bezchybně. Baterie a nabíječka však nejsou součástí balení, je proto potřeba dokoupit je samostatně.

Nastavení dle aktuálních potřeb

Používání odvětvovače vám půjde snadno od ruky. Přístroj má pohodlné ergonomické madlo, které vám umožní ho pevně uchopit pro přesnou práci. Ke zvýšenému komfortu dále přispívá perfektní vyvážení nářadí. Pokud se potřebujete dostat k výše položeným větvím, vyzkoušejte integrovanou teleskopickou rukojeť, kterou lze vysunout až do délky 70 cm. Kromě rukojeti si můžete nastavit také úhel řezné hlavy, takže se s odvětvovačem bez problémů dostanete i mezi husté větve, které jsou obecně těžko přístupné.

Klíčové vlastnosti:

  • Zbaví vás i vysokých větví snadno a rychle
  • Odlehčený design a ergonomické madlo usnadní práci
  • Bezdrátový provoz zajišťují baterie Fast Power (nejsou v balení)
  • Teleskopickou rukojeť lze vytáhnout až o 70 cm
  • Dostane se i do stísněných korun stromů s nastavitelným úhlem řezné hlavy

Technické parametry

Rozměry balení
Záruka24 měsíců
Druh pohonuakumulátorový
Délka lišty20 cm
Hmotnost4 kg
Počet akumulátorů0
ZnačkyFieldmann
Šířka výrobku10.8 cm
Výška výrobku22.0 cm
Hloubka výrobku139.7 cm
Hmotnost výrobku4.5 kg

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZP 70505-0 bez aku

Vložit recenzi

Fieldmann FZP 70505-0 bez aku