-27 %Ušetříte
3000 Kč

ETA Navaggio 2228 90000 černý

0000106180

8590393303724

Eta

Novinka

Robotický vysavač 2 v 1 ETA Navaggio 2228 90000 černý • vysávání i mopování • HEPA filtr • Li-Ion akumulátor • výdrž až 120 min • hlučnost 65 dB • jemný kartáč • boční kartáčky • mopovací nástavec • doba nabíjení 3-4 h • ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ Celý popis

Není skladem

7 999 Kč

10 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 900000 v sobě kombinuje hned 2 užitečné pomocníky, kteří vám ušetří spoustu práce a času. Umí podlahu nejen vysát, ale i vytřít. Díky vysoce kvalitnímu Li-Ion akumulátoru s kapacitou 3 200 mAh zvládne pracovat až 120 minut. Před vybitím se robot sám vrátí do nabíjecí stanice a po 3–4 hodinách je opět připraven k úklidu.

Ocení jej alergici, i majitelé domácích mazlíčků

Skvělý výkon zajišťuje digitální motor s extra dlouhou životností. Kvalitní HEPA filtr zachytí i ty nejjemnější částečky nečistot a prachu. Laserová navigace efektivně zmapuje celou místnost a při úklidu nevynechá jediné místo. Robotický vysavač je vybaven i hlasovým doprovodem pro lepší komunikaci, vybrat si můžete český či anglický jazyk.

Klíčové vlastnosti:

  • Kvalitní Li-Ion akumulátor umožní až 120 min nepřetržitého úklidu
  • Inteligentní laserová navigace zajistí dokonalou orientaci v prostoru
  • Smart aplikace Navaggio pro pohodlné ovládání pomocí mobilního telefonu
  • Vybaven několika typy kartáčů a mopem pro kompletní úklid
  • ANTI-COLLISON systém monitoruje překážky a zajišťuje šetrný pohyb v místnosti
  • SMART TECHNOLOGY uchrání robota před pádem ze schodů

 Dokonalý úklid a bez práce s robotickým vysavačem ETA Navaggio.

  

 Inteligentní úklid

 ETA Navaggio disponuje celou řadou praktických funkcí, díky kterým si poradí s jakýmkoli úklidem. Bezdotykový ANTI-COLLISION systém monitoruje překážky a umožní šetrný pohyb v místnosti. Inteligentní senzory SMART TECHNOLOGY uchrání robota před případným pádem ze schodů. S aplikací ETA Navaggio si můžete nadefinovat konkrétní zakázané zóny, kam při úklidu nesmí. S kompaktní výškou 9,5 cm zvládne uklidit i pod nižším nábytkem. Díky odolným kolečkům s pohonem hravě překoná i přechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.

 

product_4894125.jpg


 

Bleskurychle zmapuje prostor

Robot má laserovou navigaci, díky které se skvěle v prostoru orientuje. Při prvním vypuštění do místnosti navíc zvládne zmapovat prostor extrémně rychle. Klasické robotické vysavače potřebují k mapování až 2 hodiny. ETA Navaggio díky speciální funkci pro vytvoření a uložení mapy do paměti potřebuje pouhých cca 10 minut!

product_4894126.jpg


 

Skvěle vybaven na jakýkoli úklid

Vysavač Navaggio od značky ETA můžete vypustit na jakýkoli typ podlahy. Hlavní kartáč je vhodný na koberce (s výškou vlasu do 1 cm) i na tvrdé podlahy jako je dlažba, parkety či linoleum. Boční kartáčky účinně vymetou nečistoty a prach podél stěn. Po vysátí ETA Navaggio i vytře. Stačí nasadit mopovací nástavec a nádržku na vodu o objemu 180 ml. 

 


 

Zapamatuje si až 5 map

ETA Navaggio 2228 90000 je vybaven skvělou pamětí. Dokáže si naskenovat a uložit až 5 map a skvěle se tak hodí do patrových domů. V každém patře lze navíc i nastavit zakázané zóny, kterým se má vyhnout a nastavit si můžete až 6 režimů úklidu. Pokud se v vysavač v průběhu úklidu vybije, sám si automaticky vyhledá nabíjecí stanici a po dobití bude pokračovat tam, kde skončil.

product_4679278.jpg


 

S aplikací ETA Navaggio bude úklid hračka

Stáhněte si aplikaci ETA Navaggio a ovládejte vysavač odkudkoli. Nabízí navíc i mnoho užitečných funkcí. Například funkce mopování, kde si můžete vybrat intenzitu mopování (nízká, střední a vysoká). S nečistotami u stěn si poradí funkce úklidu podél stěn, pomocí bočních kartáčů je zvládne důkladně posbírat. Funkce lokálního úklidu přijde vhod při úklidu konkrétního místa. Zónový úklid slouží pro úklid pouze jedné místnosti, třeba dětského pokoje. A důkladný úklid vám ušetří práci například pro velké párty, uklidí totiž hned dvakrát po sobě.

product_4894127.jpg


 

Kompatibilita:

  • Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sítí
  • Operační systémy Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
  • Aplikace ETA Navaggio zdarma ke stáhnutí z Google Play nebo App Store

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
 Virtuální zeď
Ano, v mobilní aplikaci
Zdroj energieaku (Li-ion)
 Hlučnost
72 dB
MopováníAno
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.3 l
 Mobilní aplikace
Ano
Použitírobotický vysavač s mopem
Doba provozu na jedno nabití až120 min
Výška9.4 cm
Druh podlahyna tvrdé podlahy, na koberce
Plánování úkliduAno
Rozeznávání překážekbezdotykové
Typ navigaceLaserová navigace
ZnačkyETA
Šířka výrobku35.0 cm
Výška výrobku9.5 cm
Hloubka výrobku35.0 cm
Hmotnost výrobku4.4 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku54.0 cm
Výška výrobku42.0 cm
Hloubka výrobku13.5 cm
Hmotnost výrobku6.2 kg

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor SRV 9150WH bílý