Sencor SVC 190

0000064471

8590669085156

SENCOR

Novinka

Sencor SVC 190W bílý ruční akumulátorový vysavač, příkon 45W, až 15 min. provoz, omyvatelný permanentní filtr, aku NiMH 7.2V, indikátor dobíjení, dobíjecí základna s adaptérem; kartáčová hubice, štěrbinová hubice, nástavec pro vysávání mokrých nečistot. Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Na úklid domácnosti i na auta

Tento praktický ruční akumulátorový vysavač Sencor SVC 190B je vhodným pomocníkem do každé domácnosti. Vysavač Sencor SVC190B využijete v celé domácnosti, zbavíte se nečistot, na které obyčejný vysavač nestačí, a tohoto šikovného pomocníka jistě oceníte také při údržbě automobilu. Díky dodávanému příslušenství, jež obsahuje kartáčovou hubici, štěrbinovou hubici a nástavec pro vysávání mokrých nečistot, budete mít jistotu, že vyčistíte i špatně dostupné prostory.

Jednoduché dobíjení

Součástí balení je dobíjecí základna s adaptérem, kterou je možné umístit na stěnu. Po dobití vydrží vysavač v plné pohotovosti 15 minut, indikátor dobíjení baterií Vám připomene, kdy je čas baterii opět nabít. Velikou výhodou tohoto ručního vysavače je, že je vhodný jak na suché, tak i na mokré vysávání. Vysavač SENCOR SVC190W je k dostání v bílé barvě.

Klíčové vlastnosti

  • Vysávání suchých i mokrých nečistot
  • Až 15 min. provozu bez dobíjení
  • Omyvatelný permanentní filtr
  • Indikátor dobíjení baterií
  • Dodávané příslušenství: kartáčová hubice, štěrbinová hubice, nástavec pro vysávání mokrých nečistot
  • Dobíjecí základna s adaptérem (možnost připevnění na stěnu)
  • NiMH baterie 7,2 V (6x 1400 mAh)
  • Hlučnost 80 dB
  • Příkon 45 W
  • Rozměry (délka x hloubka x výška): 380 x 100 x 122 mm

Technické parametry

Typ vysavačeruční
Mokré sáníano
Rotační kartáčne
Vyfukováníne
Objem sáčku/nádoby0.5 l
Nabíjecí staniceano
Indikátor nabíjeníano
Doba chodu15 Min
Doba nabíjení12 Hodiny
Typ baterieNi-Mh
Nástěnný držákano
Barvabílá
Hmotnost1.5 kg
Napětí(V)45


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SVC 190

Vložit recenzi

Sencor SVC 190