PHWK 2010

0000069819

8590669151127

Philco

Novinka

Rychlovarná konvice Philco PHWK 2010, příkon:  3000 W, objem: 1,7 l v retro designu má měkké protiskluzové držadlo pro snadnou manipulaci a maximálně rychlý ohřev vody pro úsporu času. Celý popis

Není skladem

1 090 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Máte dost klasicky nevzhledných kuchyňských spotřebičů a hledáte něco na pohled příjemného, co obohatí vaši kuchyni? PHILCO přichází na trh s novým modelem rychlovarné konvice PHWK 2010, která vyniká především svým stylovým retro designem. Její tělo je kompletně nerezové a je odolné vůči okolním vnějším vlivům. Díky měkké ergonomické rukojeti se s ní velmi dobře manipuluje a nalévání je jednodušší než kdykoliv předtím. 

PHWK 2010

Výkonná a vybavená

Půvabný retro design není ovšem jedinou zajímavou vlastností tohoto modelu. Kromě něho vyniká také úctyhodným příkonem 3 000 W, díky kterému je zaručen velmi rychlý ohřev vody, na který nebudete muset vůbec čekat. Nádržka na vodu pojme až 1,7 litru, což dělá z této konvice skvělou volbu i pro velmi početné rodiny. Konektor z řady OTTER je plně otočný, tudíž můžete konvici zasadit do základny v jakémkoliv směru, což výrazně usnadňuje manipulaci s konvicí. 

Praktická

O dlouholetý a bezproblémový provoz této konvice se vám postará filtr proti usazeninám z vodního kamene. Ten je plně vyjímatelný a jednoduše se dá omýt. Konvice je dále chráněna sérií bezpečnostních prvků, které ji automaticky vypnou, pokud by mohlo dojít k přehřátí. Důvodem jejího přehřátí může být nedostatek vody. Tento model to rozpozná a konvici ihned vypne. K vypnutí dojde také pokud voda dosáhne bodu varu, nebo ji dříve vyjmete ze základny. Pro vaši bezpečnost je topné těleso kompletně skryté a nemůže tak dojít k nepříjemnému popálení.

Technické parametry

Objem1.7 l
Materiál nádobykov
Termoregulacene
Funkce udržení teplotyne
Zvuková signalizacene
Vodoznakano
Typ filtruvyjímatelný
Kontrolka provozuano
Skrytá spirálaano
Barvanerezová
Příkon3000 W

Objem1.7 l
MateriálNerez
Automatické vypínáníAno

Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě


Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Výrobky Philco vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na  ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na většinu svých výrobků poskytuje pětiletou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: "Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy". Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo.


Stručná historie značky Philco


Byl to rok 1892, který položil základy jedné z nejoblíbenějších značek Ameriky, značce Philco. Zrozena ve Philadelphii na konci 19. stolení, brzy se rozšířila po celé zemi a stala se součástí mnoha domácností. Zprvu jako největší světový výrobce radiopřijímačů, následně jako přední značka chladniček, mrazáků, praček a později i ostatních domácích spotřebičů.


Historická data: v roce 1892 byla ve Philadelphii založena společnost Helios Electric, jejímž prvním výrobkem se stala akumulátorová baterie. V roce 1906 pak společnost přijímá název Philco. V roce 1939 je vyrobena první chladnička Philco s použitím pěny v izolaci nebo například v roce 1957 je představena úsporná kombinace pračky se sušičkou. V roce 1977 se Philco stává součástí společnosti White Consolidated Industries, která je v roce 1986 odkoupena společností AB Electrolux, Švédsko.


Oficiální distribuce pro ČR


Obchod dpkk.cz je autorizovaným prodejcem spotřebičů značky Philco pro Českou republiku. Obdržíte tak vždy výrobek určený pro český trh a máte garantován 100% servis přímo od výrobce díky široké servisní síti v ČR.



Philco-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

PHWK 2010

Vložit recenzi

PHWK 2010