-13 %Ušetříte
50 Kč

Sencor SWK 1031 SS

0000079621

8590669129300

SENCOR

Novinka

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1031 SS v nerezovém designu. Konvice dokáže uvařit najednou až litr vody a signalizaci vaření vám ukáže pomocí světelné kontrolky. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

349 Kč

399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Sencor SWK 1031SS je vysoce výkonná rychlovarná konvice s maximálním příkonem 2000 Wattů. Ohřát můžete až 1 litr vody najednou. Konvice disponuje komfortním ovládáním na držadle. Při zapnutí se rozsvítí světelná kontrolka. Díky trojnásobnému bezpečnostnímu jištění ji můžete bez obav spustit a věnovat se další práci. Při sejmutí z podstavce či dosažení bodu varu se sama automaticky vypne. Konvice je navíc vybavena ochranou proti přehřátí. Víko má rovněž bezpečnostní jištění a díky speciální 360° otočné základně vám při práci nebude překážet přívodní kabel. 

Hlavní výhodu představuje vyjímatelný filtr pro zachycení všech nečistot a drobných usazenin. Pokud máte tvrdou vodu, nemusíte se bát častého usazování vodního kamene. Filtr kdykoliv snadno omyjete spolu s nerezovým topným dnem.

Konvice je provedena v moderním nerezovém designu a nabízí pohodlně tvarovanou rukojeť. Zapadne do každé kuchyně a okamžitě se stane vaším efektivním pomocníkem při přípravě vody nebo horkých nápojů.

Parametry

Objem1 l
Materiál nádobykov
Termoregulacene
Funkce udržení teplotyne
Zvuková signalizacene
Vodoznakne
Typ filtruvyjímatelný
Kontrolka provozuano
Skrytá spirálaano
Barvanerezová
Příkon2000 W

BarvaStříbrná
Příkon2000 W
Objem1 l
MateriálNerez


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Tefal Express II Inox KI170D40 černá/nerez