Gallet BOU701

0000093741

8590393325306

Gallet

Novinka

* Příkon: 2200 W
* Objem 1,7 l
* Automatický systém vypínání při dosažení bodu varu pro pohodlnější obsluhu
* Dvojnásobný bezpečnostní systém zajistí aktivaci bezpečnostní pojistky při nebezpečí přehřátí nebo v případě chodu naprázdno Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Ozdoba vaší kuchyně

Oblé tvary a nerezové provedení propůjčují rychlovarné konvici Gallet BOU701 o objemu 1,7 litru okouzlující design, který zaujme na první pohled. Stejně ohromující je i její výkon a jednoduchost používání.

Tlačítko na víku konvice slouží k jeho pohodlnému otevření. Díky vodoznaku na boční straně pak máte dokonalý přehled o tom, kolik vody se v konvici zrovna nachází. S pomocí středového konektoru ji snadno umístíte na podstavec a pak už jen stačí zapnout spínač. Že vše proběhlo, jak má, vám potvrdí světelná kontrolka, která se rozsvítí, když je konvice v provozu.

media_4168693.jpg

Po dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne, a vy se tak nemusíte o nic starat. Jednoduše si počkáte na typické cvaknutí a zhasnutí kontrolky a pak už si můžete zalít přichystaný čaj nebo kávu. Vyjímatelný a omyvatelný filtr ve výlevce přitom zabrání tomu, aby vám v hrnku plavaly i nechtěné usazeniny vodního kamene.

Topné těleso je skryté pod rovným nerezovým dnem, což prodlužuje jeho životnost a zároveň usnadňuje údržbu celé konvice. V podstavci se pak nachází prostor pro navinutí napájecího kabelu, a tak vám jeho přebytečná část nebude na kuchyňské lince zbytečně překážet.

Samozřejmostí je dvojnásobný bezpečnostní systém, který zajistí aktivaci bezpečnostní pojistky při nebezpečí přehřátí nebo v případě chodu naprázdno.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

ETA 3590 90020 Alena