ETA 3590 90020 Alena

0000087174

8590393257744

Eta

Novinka

Rychlovarná konvice v nadčasovém designu nabídne rychlý ohřev, snadné ovládání, automatické vypnutí při dosažení bodu varu, filtr proti vodnímu kameni aj. Celý popis

Není skladem

799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Rychlovarná konvice v elegantním a nadčasovém designu hezky doplní interiér každé moderní kuchyně. O její praktické stránce vás přesvědčí dostatečný objem a výkon, snadné ovládání, včetně automatického vypnutí v okamžiku dosažení bodu varu. Konvice má bezpečnostní systém pro aktivaci pojistky v případě hrozby přehřátí, nebo v případě, že by uvnitř nebyla voda. Na zadní straně má umístěný vodoznak, podle kterého snadno poznáte množství vody uvnitř. Tlačítko pro otevírání víka najdete přímo na držadle, což je maximálně pohodlné. Ve spodní části se nachází spínač ve tvaru páčky, který zároveň má světelnou kontrolku indikující provoz. Konvice má opakovaně použitelný filtr proti vodnímu kameni, který můžete bez problému vyndat a opláchnout čistou vodou.

Moderní design

Rychlovarná konvice v elegantním a nadčasovém designu pěkně oživí interiér každé moderní kuchyně. Její předností je rychlý ohřev, snadné ovládání a dobrý poměr cena versus kvalita.
Moderní design

Praktické prvky

Konvice vám nabídne dostatečný objem a výkon, automatické vypnutí při dosažení bodu varu, tlačítko pro otevírání víka přímo na držadle, vodoznak na zadní straně indikující množství vody uvnitř, spínač ve tvaru páčky se světelnou kontrolkou zobrazující provoz.
Praktické prvky

Filtr proti vodnímu kameni a bezpečnostní systém

Konvice má opakovaně použitelný filtr proti vodnímu kameni, který můžete bez problému vyndat a opláchnout čistou vodou. Dále pak bezpečnostní systém pro aktivaci pojistky v případě hrozby přehřátí, nebo v případě, že by uvnitř nebyla voda.
Filtr proti vodnímu kameni a bezpečnostní systém


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

SENCOR SWK 1799