Philco PHWK 1720 nerez

0000091070

8590669273843

Philco

Novinka

Rychlovarná konvice Philco PHWK 1720 nerez • příkon 2 200 W • objem 1,7 l • nerezové provedení • světelná kontrolka provozu • ukazatel hladiny vody • tlačítko pro otevírání víka • vyjímatelný filtr • středový konektor Celý popis

Není skladem

899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Doplňte svou kuchyň rychlovarnou konvicí Philco PHWK 1720 v jednoduchém a líbivém designu. Konvice je vyrobena ze zdravotně nezávadné nerezové oceli. Rychlost ohřevu vody se odvíjí od příkonu konvice a dosahuje 2 200 W. S takovýmto příkonem máte jistotu, že nebudete na horkou vodu dlouho čekat. Ať už hodláte připravit jeden šálek pro sebe, nebo obsloužit celou rodinu či početnou návštěvu, varná konvice Philco umožňuje ohřev vody o objemu až 1,7 litru.

Jednoduše udržovatelná

O ohřev se stará topná spirála, která je ukrytá pod nerezovým plochým dnem. Praktičnost tohoto plochého dna skýtá velkou výhodu, kterou je velmi snadná údržba. Jelikož je topná spirála ukrytá, nemá se na ní jak tvořit vodní kámen a tím je zároveň prodloužena její životnost. Jemný filtr proti usazeninám, umístěný v nalévacím otvoru, zachytí vodní kámen při nalévání vody do šálku. Zároveň jej lze vyjmout a snadno vyčistit.

Perfektní zpracování konvice doplňují bezpečnostní prvky.

 

product_4134948.jpg

Snadná manipulace

Podstavec je opatřen 360° středovým konektorem, díky němuž lze s konvicí pohodlně manipulovat ať už jste pravák nebo levák. Konvice je opatřena ergonomickým držadlem s tlačítkem pro otevírání víka. Snadno tak napustíte vodu do konvice jednou rukou.

 

 

 

Bezpečný provoz

Hladinu napuštění zkontrolujete pomocí praktického vnějšího ukazatele množství vody. O tom, že je spotřebič v provozu jste informováni světelným indikátorem integrovaným ve vypínači. Skrze průhledné víko snadno zkontrolujete stav varu. Samozřejmostí je bezpečnostní prvek v podobě automatického vypnutí po dosažení bodu varu.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Objem rychlovarné konvice1.7 l
Příkon rychlovarné konvice2200 W
Ukazatel množství vodyAno
Podstavecstředový konektor - 360°
Typ ohřevuukrytá topná spirála - ploché dno
Regulace teplotyNe
TeploměrNe
Filtrfiltr proti usazeninám
CestovníNe
Materiálnerez
 Barva
nerez
RetroNe
Digitální ukazatel teplotyNe
ZnačkyPhilco
Rozměry balení
Šířka výrobku19.2 cm
Výška výrobku25.0 cm
Hloubka výrobku17.4 cm
Hmotnost výrobku1.4 kg

Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě


Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů. Výrobky Philco vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. Továrny, kde dnes výrobky značky Philco vznikají, splňují nejen ty nejpřísnější normy na kvalitu a zpracování, ale i na  ochranu životního prostředí. Výrobce je o kvalitě svých produktů přesvědčen natolik, že na většinu svých výrobků poskytuje pětiletou záruku. Filosofie tvůrců značky Philco by se dala tlumočit asi takto: "Životní prostředí sice nedokážeme změnit ze dne na den, ale k jeho lepšímu stavu můžeme přispět postupně, třeba i drobnými činy". Jedním z příkladů tohoto moderního a osvíceného trendu je nová řada vysoce úsporných praček PHILCO CROWN představující mimořádnou kvalitu péče o vaše prádlo.


Stručná historie značky Philco


Byl to rok 1892, který položil základy jedné z nejoblíbenějších značek Ameriky, značce Philco. Zrozena ve Philadelphii na konci 19. stolení, brzy se rozšířila po celé zemi a stala se součástí mnoha domácností. Zprvu jako největší světový výrobce radiopřijímačů, následně jako přední značka chladniček, mrazáků, praček a později i ostatních domácích spotřebičů.


Historická data: v roce 1892 byla ve Philadelphii založena společnost Helios Electric, jejímž prvním výrobkem se stala akumulátorová baterie. V roce 1906 pak společnost přijímá název Philco. V roce 1939 je vyrobena první chladnička Philco s použitím pěny v izolaci nebo například v roce 1957 je představena úsporná kombinace pračky se sušičkou. V roce 1977 se Philco stává součástí společnosti White Consolidated Industries, která je v roce 1986 odkoupena společností AB Electrolux, Švédsko.


Oficiální distribuce pro ČR


Obchod dpkk.cz je autorizovaným prodejcem spotřebičů značky Philco pro Českou republiku. Obdržíte tak vždy výrobek určený pro český trh a máte garantován 100% servis přímo od výrobce díky široké servisní síti v ČR.



Philco-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philco PHWK 1720 nerez

Vložit recenzi

Philco PHWK 1720 nerez