Electrolux EEWA7700 stříbrná/nerez

0000109689

7332543543038

Electrolux

Novinka

Rychlovarná konvice Electrolux EEWA7700 stříbrná/nerez • příkon 2 400 Wnerezodnímatelný filtr vodního kamene • otevírání jednou rukou • kapacita 1,7 l • automatická ochrana vypnutí • otočná základna • integrované světlo Celý popis

Není skladem

1 590 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Praktická rychlovarná konvice EEWA7700R z řady 7000 od společnosti Electrolux je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a nabídne vám objem 1,7 litru. Její stylové provedení v nerezové barvě působí elegantně a rozzáří každou moderní kuchyň. Samozřejmostí je odnímatelný filtr a regulátor teploty. Díky maximálnímu výkonu 2 400 W ohřeje vodu během několika málo minut. Ergonomicky tvarovaná rukojeť v kombinaci s otočným 360° podstavcem zajišťují maximální pohodlí při ovládání. 

Regulace teploty

Konvici lze ovládat jednou rukou. Stisknutím tlačítka otevřete víko a naplníte konvici. Množství vody lze jednoduše kontrolovat na přehledné stupnici u držadla. Navíc teplotu vody můžete jednoduše regulovat přesně podle vašich požadavků. Na regulátoru si nastavíte vhodnou teplotu vody ať už pro zalití černého čaje nebo šálku lahodné kávy. Informace o aktuální teplotě se ukazují na čitelném digitálním LCD displeji. Konvice udrží nastavenou teplotu vody následujících 30 minut.

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
Objem rychlovarné konvice1.7 l
Příkon rychlovarné konvice2400 W
Ukazatel množství vodyAno
Podstavecstředový konektor – 360°
Typ ohřevuukrytá topná spirála - ploché dno
Regulace teplotyAno
Filtrvyjímatelný odvápňovací
CestovníNe
Materiálnerez
Barva
stříbrná
RetroNe
Digitální ukazatel teplotyNe
ZnačkyElectrolux
Šířka výrobku18.0 cm
Výška výrobku24.9 cm
Hloubka výrobku21.8 cm
Hmotnost výrobku1.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku19.0 cm
Výška výrobku26.0 cm
Hloubka výrobku23.0 cm
Hmotnost výrobku1.4 kg
BarvaStříbrná
Příkon2400 W
Hmotnost1,4kg
Výška26 cm
Šířka19 cm
Délka23 cm

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux EEWA7700 stříbrná/nerez

Vložit recenzi

Electrolux EEWA7700 stříbrná/nerez