Sencor SRM 1500WH

0000079337

8590669115303

SENCOR

Novinka

Vařič rýže Sencor SRM 1500WH • objem 1,5 l • plně automatický provoz • pro všechny druhy rýže • automatické vypnutí • skleněná poklice • údržba • světelné kontrolky provozu a udržování teploty Celý popis

Není skladem

649 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Zapomeňte na připálenou rýži na dně hrnce a nekonečné minuty drhnutí drátěnkou, která akorát poničí povrch nádobí. Vařte oblíbenou přílohu ve speciálním hrnci od společnosti Sencor, s nímž již nikdy nebude hrozit připálení nebo přetečení vody na plotnu. Přístroj vám rýži uvaří v páře, takže je pokrm nadýchaný a lahodný. A co je na tom nejlepší? Nemusíte se vůbec o nic starat!

Funkce udržování teploty

Jednoduše nalijte do nádobky vodu, vložte odpovídající množství rýže a stiskněte tlačítko. Po uvaření se přístroj automaticky přepne do funkce udržování teploty, takže vůbec nevadí, když na rýži zapomenete a vrátíte se do kuchyně až za hodinu. Pokrm stále bude teplý a vy si ho ihned budete moci naložit na talíř.

Trojnásobná ochrana

Práce vařiče rýže s příkonem 500 W je zcela automatická a bezpečná. Trojnásobná pojistka zajistí vypnutí v případě, že by hrozilo přehřátí. Také dojde k přerušení práce vždy, když se vyvaří voda, a již zmiňovanému přepnutí do funkce udržování teploty po skončení vaření.

Obsah balení

  • vařič
  • špachtle na rýži
  • odměrka na rýži a vodu

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Objem hrnce / pánve1.5 l
Příkon hrnce / pánve500 W
Displej
bez displeje
Nastavitelná teplotane
Funkce držení teplotyNe
Funkce hrncerýžovar
Časovač/minutka
ne
ZnačkySencor
Rozměry balení
Šířka výrobku27.0 cm
Výška výrobku22.7 cm
Hloubka výrobku27.0 cm
Hmotnost výrobku2.3 kg
BarvaBílá
Příkon500 W
Objem1,5 l


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Hyundai RC 060 bílý