Rýžovar Gallet Rezé RC 150 bílá

0000057220

Gallet

Novinka

Rýžovar Gallet RC 150 přináší zdravý způsob přípravy všech druhů rýže, luštěnin, polévek a cereálií. Maximální kapacita 0,8 kg rýže. Díky zcela automatickému provozu se můžete věnovat jiným činnostem. Maximální objem nádoby 1,5 l. Více detailů

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

599 Kč

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 48,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Registrujte se pro další výhody

Vlastní kamenná prodejna

Rýžovar Gallet Rezé RC 150 bílá

Eta

Rýžovar Gallet je praktickým pomocníkem do kuchyně, který je schopen perfektně připravit nejen všechny druhy rýže, ale také luštěniny a obiloviny. Proto je široce využitelný pro vaření zdravých a nutričně vyvážených pokrmů.

Přístroj má zcela automatický provoz a velkou výhodou je automatické udržování teploty po dovaření, takže si můžete rýži připravit v předstihu a nechat na pozdější konzumaci. Do vyjímatelné hliníkové nádoby s nepřilnavým povrchem se vejde až 800g rýže a celá příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Rýže bude vždy akorát uvařená a díky ochraně proti vyvaření vody už nikdy nebudete vyhazovat celý hrnec připálené, rozvařené nebo nedovařené rýže.

Rýžovar má také spoustu dalších bezpečnostních prvků. Samozřejmostí je tepelně izolovaný plášť, tepelně izolované rukojeti na přístroji i na skleněné poklici, světelné kontrolky udržování teploty a provozu nebo bezpečnostní spínač, který zaručí to, že přítroj nezapnete bez vnitřní nádoby.

Rýžovar Gallet má jednoduchý neutrální design v bílém celoplastovém provedení a díky odnímatelnému přívodnímu kabelu se pohodlně skladuje. V balení naleznete také odměrku o objemu 160 ml a rýžovou lžíci.

Užitečným způsobem, jak obohatit rýži o další cenné minerály a vitamíny, je právě kombinací rýže s různými luštěninami, ořechy a semínky. K rýži lze přidat na příklad Quinoa, Kaniwa, červenou čočku, černou čočku, bulgur, jáhly nebo slunečnicová, dýňová semínka, mandle, černý sezam a jiné nutričně bohaté plodiny, které mají podobnou dobu vaření jako rýže. K rýži lze také rovnou přidat nakrájenou zeleninu na malé kousky a připravit tak zajímavou přílohu nebo samostatný lehký chod.

Hledáte inspiraci na první recept s rýžovarem? Máme ji pro Vás!

A neváhejte vyzkoušet také recept na kuřecí maso na zelenině s omáčkou z ricotty a parmazánu

Propláchneme hrnek basmati rýže společně s hrstkou quinoa. Nasypeme do rýžovaru, přidáme sůl, špetku italského koření, 2 lžíce slunečnicových semínek a 2 čajové lžičky semínek černého sezamu. Zalijeme vodou tak, aby hladina vody byla asi 1,5 cm nad hladinou rýže. Přidáme kousek másla (asi 10g), přiklopíme pokličkou a zapneme rýžovar. Po přepnutí rýžovaru na funkci keep warm necháme ještě 10- 15 minut rýži dojít bez odklopení pokličky.

Na pánvi osmažíme půlku červené cibule na kousky, přidáme nakrájená kuřecí prsa. K masu vzápětí přidáme 1/2 čerstvé červené papriky a kousek cukety na kousky, 1 menší mrkev a 2 menší žampiony, nakrájené na tenké plátky. Osolíme, opepříme, přidáme směs italského koření, špetku kmínu a chilli a restujeme, dokud není zelenina měkká na skus a maso hotové. Přidáme 2 - 3 polévkové lžíce ricotty, 1 dl vody a necháme provařit asi 10 minut za stálého míchání. Přidáme 2 polévkové lžíce nastrouhaného parmazánu a necháme 2 minuty probublat. Nakonec přimícháme hrst kešu oříšků a můžeme podávat společně se směsí připravenou v rýžovaru.

Eta


Rýžovar Gallet je praktickým pomocníkem do kuchyně, který je schopen perfektně připravit nejen všechny druhy rýže, ale také luštěniny, polévky a cereálie. Proto je široce využitelný pro vaření zdravých a nutričně vyvážených pokrmů.

Přístroj má zcela automatický provoz a velkou výhodou je automatické udržování teploty po dovaření, takže si můžete rýži připravit v předstihu a nechat na pozdější konzumaci.Do vyjímatelné hliníkové nádoby s nepřilnavým povrchem se vejde až 800g rýže a celá příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Rýže bude vždy akorát uvařená a díky ochraně proti vyvaření vody už nikdy nebudete vyhazovat celý hrnec připálené, rozvařené nebo nedovařené rýže.

Rýžovar má také spoustu dalších bezpečnostních prvků. Samozřejmostí je tepelně izolovaný plášť, tepelně izolované rukojeti na přístroji i na skleněné poklici, světelné kontrolky udržování teploty a provozu nebo bezpečnostní spínač, který zaručí to, že přítroj nezapnete bez vnitřní nádoby.

Rýžovar Gallet má jednoduchý neutrální design v bílém celoplastovém provedení a díky odnímatelnému přívodnímu kabelu se pohodlně skladuje. V balení naleznete také odměrku o objemu 160 ml a rýžovou lžíci.

Užitečným způsobem, jak obohatit rýži o další cenné minerály a vitamíny, je právě kombinací rýže s různými luštěninami, ořechy a semínky. K rýži lze přidat na příklad Quinoa, Kaniwa, červenou čočku, černou čočku, bulgur, jáhly nebo slunečnicová, dýňová semínka, mandle, černý sezam a jiné nutričně bohaté plodiny, které mají podobnou dobu vaření jako rýže. K rýži lze také rovnou přidat nakrájenou zeleninu na malé kousky a připravit tak zajímavou přílohu nebo samostatný lehký chod.


Kuřecí maso na zelenině s omáčkou z ricotty a parmazánu


Propláchneme hrnek basmati rýže společně s hrstkou quinoa. Nasypeme do rýžovaru, přidáme sůl, špetku italského koření, 2 lžíce slunečnicových semínek a 2 čajové lžičky semínek černého sezamu. Zalijeme vodou tak, aby hladina vody byla asi 1,5 cm nad hladinou rýže. Přidáme kousek másla (asi 10g), přiklopíme pokličkou a zapneme rýžovar. Po přepnutí rýžovaru na funkci keep warm necháme ještě 10- 15 minut rýži dojít bez odklopení pokličky.

Na pánvi osmažíme půlku červené cibule na kousky, přidáme nakrájená kuřecí prsa. K masu vzápětí přidáme 1/2 čerstvé červené papriky a kousek cukety na kousky, 1 menší mrkev a 2 menší žampiony, nakrájené na tenké plátky. Osolíme, opepříme, přidáme směs italského koření, špetku kmínu a chilli a restujeme, dokud není zelenina měkká na skus a maso hotové. Přidáme 2 - 3 polévkové lžíce ricotty, 1 dl vody a necháme provařit asi 10 minut za stálého míchání. Přidáme 2 polévkové lžíce nastrouhaného parmazánu a necháme 2 minuty probublat. Nakonec přimícháme hrst kešu oříšků a můžeme podávat společně se směsí připravenou v rýžovaru.

Rýžovar

  • Zdravý způsob přípravy všech druhů rýže, luštěnin, polévek a cereálií
  • Maximální kapacita 0,8 kg rýže (hmotnost před uvařením)
  • Zcela automatický provoz
  • Maximální objem nádoby 1,5 l
  • Vyjímatelná nádoba z hliníku s nepřilnavým povrchem
  • Skleněná poklice s otvorem pro výstup páry
  • Automatické udržování teploty po dovaření
  • Praktické tepelně izolované rukojeti po obou stranách a na poklici
  • Bezpečnostní spínač – bez nádoby nelze spotřebič zapnout
  • Ochrana proti vyvaření vody
  • Světelné kontrolky provozu a udržování teploty
  • Tepelně izolovaný plášť
  • Celoplastové provedení
  • Jednoduché a rychlé sestavení
  • Velmi rychlá a jednoduchá příprava
  • ON / OFF spínač
  • Odnímatelný přívodní kabel pro snadné uskladnění
  • Příkon 500 W
  • Příslušenství: odměrka 160 ml, rýžová lžíce

Technické parametry

Typ hrncena rýži
Objem1.5 l
Funkce pečeníne
Funkce udržení teplotyano
Displejano
Příkon500 W
Barvabílá

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Rýžovar Gallet Rezé RC 150 bílá

Vložit recenzi

Rýžovar Gallet Rezé RC 150 bílá