-18 %Ušetříte
50 Kč

hrnek 350ml, 4ks, KARINA, sklo SIMAX

0000011507

8593419185007

SIMAX

Novinka

Popis produktu

Ideální kónická sklenička s ouškem a objemem vhodným pro latté, kávu a čaje. Materiál této skleničky, kvalitní, čiré a odolné tvrdé borokřemičité sklo SIMAX použitelné od -40 do 300°C, dává nápojům možnost vyniknout nejen svou chutí, ale hlavně vzhledem - barvou.
Celý popis

Není skladem

230 Kč

280 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Český výrobce SIMAX je předním evropským výrobcem, který má již 180 letou tradici ve výrobě borosilikátového skla. Nabízí velmi široký sortiment varného skla pro domácnost, průmyslového, laboratorního a technického skla, trubic a průmyslových aparatur. 


Rozmanitost a technická náročnost sortimentu společnost nutí stále sledovat a předcházet světové trendy, přicházet s novými technologickými postupy a řešeními.   Samozřejmostí je vynikající kvalitativní úroveň, kterou SIMAX garantuje. Společnost má zaveden Systém managementu kvality dle ISO 9001.


Většina produkce je exportována do více než 90 zemí světa.  Jedná se o progresivní a ekonomicky stabilní  firmu. S tavicí kapacitou přes 220 tun skloviny za den jsme největším výrobcem borosilikátového skla na světě.


Zákazníci dlouhodobě oceňují především kreativitu, kvalitní technické zázemí, flexibilitu a perfektní servis.



Simax logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Malibu dekor Preciosa sekt 2ks 31419A