Ruční šlehač s mísou Electrolux ESM3310 černý/nerez

0000064437

7332543484577

Electrolux

Novinka

Jestliže nemáte kuchyni jen na okrasu a trávíte v ní naopak spoustu času, rádi vaříte a pečete, pak byste si do sbírky kuchyňských spotřebičů, měli opatřit i ruční šlehač s mísou ESM3310 v černo-nerezovém provedení od světoznámé firmy Electrolux. Celý popis

Není skladem

1 399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Ruční šlehač Electrolux ESM3310

Tento výkonný spotřebič vám pomůže zpracovat těsto, šlehat bílky, krémy i mixovat. Prostě záleží opravdu jen na vás, na co máte zrovna chuť. Ruční šlehač Electrolux ESM3310 vás nikdy nezklame.

Specifikace

  • Nerezová šlehací nádob o objemu 3,5 litru
  • Elegantní tvar a design
  • Dvě šlehací metly a dva hnětací háky
  • Jde snadno rozložit (tlačítko pro uvolnění nástavců) a jeho příslušenství pak jednoduše opláchnete nebo umyjete v myčce
  • Potřebujete-li mžiknutím oka plný výkon, může vám kouzelné tlačítko pulzního spínače vaše přání ihned vyplnit

Parametry

Hmotnost2,3 kg
Počet rychlosti5
Barvačerná/nerez
Příkon450 W

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

KENWOOD HMP 34.A0 WH