Bosch MFQ 4730

0000095239

4242002860275

BOSCH

Novinka

Neocenitelným pomocníkem do každé kuchyně je silný, tichý a spolehlivý ruční mixér, díky kterému bude vaření, pečení i další příprava vašich oblíbených pokrmů hračka. Celý popis

Není skladem

1 899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pořiďte si do kuchyně skvělého pomocníka v podobě silného ručního mixéru, který dokáže zastat spoustu práce. Bez problému zvládne šlehání, hnětení i mixování. Inovativní metle na šlehání s umístěnými kuličkami dostanou do směsi více vzduchu a vytvoří tak lahodnou šlehačku i nadýchané těsto mnohem rychleji a důkladněji. Elegantní vzhled přístroje jistě ocení každá hospodyně. Motor mixéru je maximálně výkonný, ale zároveň příjemně tichý. Ergonomický tvar s protiskluzovým madlem je velice komfortní a myslí na vaši bezpečnost. Tlačítka lze snadno ovládat jednou rukou. Příslušenství lze mýt v myčce. Tlačítko pro snadné vysunutí metliček je příjemným bonusem.

Profesionální přístroj

Ruční mixér nabízí silný motor, který je ale zároveň velmi tichý, což z něj dělá skvělého pomocníka do domácnosti. Jistě oceníte šlehací metly na vytvoření lahodné šlehačky nebo jogurtu a univerzální drtič, který vám pomůže s hnětením těsta na chleba i koláč.
Profesionální přístroj

Ergonomický design

Speciální tvar madla má protiskluzovou vrstvu, takže používání mixéru je velmi komfortní a zároveň bezpečné. Tlačítka jsou umístěna tak, aby bylo možné přístroj ovládat jednou rukou. Jistě oceníte i tlačítko pro snadné vysouvání metel.
Ergonomický design

Zaměřeno na šlehání

Speciální šlehací metly FineCreamer dokáží hravě vytvořit nadýchané těsto či lahodnou šlehačku za mnohem kratší dobu díky malým kuličkám umístěným na spodní části metliček.
Zaměřeno na šlehání

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch MFQ 4730

Vložit recenzi

Bosch MFQ 4730