ETA CUORE 1089 90000

0000042528

8590393248100

Eta

Novinka

Ruční šlehač ETA CUORE 1089 90000 má extra dlouhé šlehací metly, 2 hnětací háky a nerezovou mixovací nohu. 4 rychlostní stupně a tlačítko turbo si poradí opravdu se vším. Díky ergonomickému tvaru rukojeti se šlehač příjemně drží a lépe se s ním manipuluje. Celý popis

Není skladem

1 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

ETA CUORE 1089 90000

Rádi vaříte a pečete, poohlížíte se po šikovném kuchyňském pomocníkovi, ale nechcete si pořizovat velký robot, který zabírá spoustu místa? Pak je pro vás ideálním řešením ruční šlehač ETA Cuore, který umí díky svému příslušenství našlehat bílkový sníh či krémy, uhníst těsto i dokonale umixovat omáčku: jednoduše řečeno zvládne vše, co patří k základům kulinářského umění.


CUORE 1089 90000

ETA Cuore za vás našlehá, uhněte i umixuje


Šlehač ETA Cuore s příkonem 350 W vám umožní optimální nastavení díky čtyřem stupňům otáček. Budete-li potřebovat maximální výkon, stiskněte tlačítko MAX pro nejvyšší otáčky. V příslušenství šlehače najdete dvě šlehací metly, dva hnětací háky a také nerezový mixér.

Cuore vám tak pomůže ušlehat koktejly, bílkový sníh či šlehačku, uhněte těsto a nerezový tyčový mixér vám pomůže třeba s omáčkami a krémovými polévkami. Ušetří vám tak čas i námahu, které byste museli věnovat ruční přípravě těchto pokrmů. Součástí šlehače je také praktický držák pro uložení příslušenství.

Použití i údržba šlehače jsou velmi jednoduché


Cuore je moderní šlehač s elegantním designem, který vám zajistí velmi komfortní použití. Dobře se drží díky ergonomické rukojeti a mezi jeho přednosti patří kromě pohodlného ovládání také rychlé sestavení i uvolnění metel nebo háků tlačítkem a jednoduchá údržba.

Při používání šlehače zcela jistě oceníte výkyvnou vývodku napájecího kabelu, která zabraňuje jeho opotřebení a následnému poškození. O kvalitě produktu svědčí i to, že ETA na něj nabízí prodlouženou záruku 3 roky.

>

CUORE - RUČNÍ ŠLEHAČ

Cuore je moderní šlehač s elegantním designem, který Vám zajistí velmi pohodlné použití. Šlehač se dobře drží díky ergonomické rukojeti.

K dispozici máte celkem 4 optimální rychlosti a tlačítko MAX pro maximální otáčky. Mezi přednosti šlehače patří kromě pohodlného ovládání také rychlé sestavení i uvolnění metel nebo háků tlačítkem a jednoduchá údržba. Při používání šlehače zcela jistě oceníte výkyvnou vývodku napájecího kabelu, která zabraňuje jeho opotřebení a následnému poškození.

V příslušenství najdete dvě šlehací metly, dva hnětací háky a také nerezový tyčový mixér. CUORE vám tedy pomůže ušlehat koktejly, bílkový sníh či šlehačku; uhněte těsto a nerezový tyčový mixér vám pomůže třeba s omáčkami a krémovými polévkami. Součástí balení je také praktický držák pro uložení příslušenství.

ETA na tento produkt nabízí prodlouženou záruku 3 roky.

Ruční šlehač Cuore

  • Vhodný na šlehání, hnětení a mixování
  • 4 stupňová regulace otáček umožňuje optimální nastavení rychlosti dle potřeby
  • Tlačítko MAX pro maximální otáčky
  • Komfortní používání díky ergonomicky tvarované rukojeti
  • Tlačítko pro snadné uvolnění metel a háků
  • Rychlé sestavení, pohodlné ovládání a jednoduchá údržba
  • Výkyvná vývodka napájecího kabelu zabraňuje jeho poškození při manipulaci
  • Součástí balení je praktický držák na uložení příslušenství
  • Délka napájecího kabelu 1,3 m
  • Příkon 350 W
  • Prodlužka záruky 3 roky na motor

Parametry

Šleháníano
Hnětěníano
Sekání - krájeníano
Drcení ledune
Nástavec na kaši/pyréne
Pracovní nádobane
Nástěnný držákne
Regulace rychlostiano
Pulsní spínačano
Barvabílá/červená
Příkon350 W

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA CUORE 1089 90000

Vložit recenzi

ETA CUORE 1089 90000