Yenkee YHP 3010 Hornet

0000075153

8590669172566

Yenkee

Novinka

Herní sluchátka perfektní zvukový zážitek, pro nekonečné hraní, všesměrový mikrofon, 2x 40mm reproduktory, nízká hmotnost, velké náušníky, frekvenční odezva 20Hz - 20kHz, citlivost 32Ohm, 3.5mm stereo, kabel 2.4m. Celý popis

Není skladem

649 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Vychutnejte si svou oblíbenou hru naplno. S herními sluchátky HORNET se stává každá mise, úkol či týmová bitva nezapomenutelnou záležitostí. Uvnitř každé mušle naleznete 40mm reproduktor. V této cenové kategorii se jedná spíše o raritu, avšak v tom pozitivním slova smyslu. Výsledkem je totiž vyvážená zvuková reprodukce, která potěší i náročnější uživatele. Pokud jde o komfort, nechybí opravdu velké a extrémně pohodlné náušníky, které nejenže poskytují příjemný poslech i po několika hodinách hraní, ale zároveň fungují jako bariéra, jenž odstíní většinu okolního hluku. Vy si tak můžete užít svůj oblíbený herní trhák bez jakéhokoliv okolního vyrušování.

Kromě toho jsou sluchátka vybavena i pogumovaným všesměrovým mikronem, jehož pozici lze snadno měnit. Navíc v případě, že vám někdo přijde do pokoje a potřebuje něco urychleně vyřešit, oceníte praktický spínač umístěný na kabelu. Díky němu již nemusíte ztlumovat mikrofon skrze aplikaci, popřípadě vytažením kabelu. Stačí jen umístit tlačítko do pozice "off".

V neposlední řadě potěší i přívodní kabel měřící 2,4 metru, díky němuž jsou problémy s nepříjemným pnutím, popřípadě krátký dosahem, minulostí.

Hlavní přednosti

  • Vyvážená hudební reprodukce
  • Pohodlné používání
  • Mikrofon
  • Spínač na ztlumení mikrofonu
  • Dostatečně dlouhý kabel

Technické parametry

Způsob připojeníkabelové
Způsob usazenípřes ucho(circumaurální)
Způsob uchycenís temenním mostem
Mikrofonano
Sportovníne
Domácíano
Přenosnáne
Dětskéne
Herníano
Barvačerná/zlatá
Typ konektorujack 3,5 mm
Ovládání hlasitostiano
Citlivost102 dB/mW
Impedance32 Ohm
Kmitočtový rozsah od20 Hz
Kmitočtový rozsah do20000 Hz
Délka přívodního kabelu2.4 m

Počítače, tablety, mobily…samozřejmá součást našich životů.
Už jsme si zvykli, že jsou stále dokonalejší a chytřejší. Kvalita už dávno nestačí, rozhoduje design, trend, styl.
Chceme být jiní, odlišovat se, vystoupit z řady. YENKEE sází na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Jde cestou kvality, překvapivých řešení, objevného designu, módních trendů. YENKEE si hraje, objevuje, baví, sluší. YENKEE je za všech okolností praktický a užitečný.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Yenkee YHP 3010 Hornet

Vložit recenzi

Yenkee YHP 3010 Hornet