Mora K 666 AW

0000077690

8590371055171

MORA

Novinka

Vše o produktu

kombinovaný sporák • příkon 2 200 W • čtyři plynové hořáky s pojistkou a integrovaným zapalováním • elektrická trouba s horním a spodním tělesem • horkovzdušný ventilátor • regulace teploty v troubě 50–275 °C • objem trouby 70 l •LED displej • digitální časovač • energetická třída A• samočisticí režim EcoClean • 1× mělký a 1× XXL 8l pečicí plechy v balení Celý popis

Není skladem

6 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

media_3537145.jpgMora K 666 AW, bílá

Výkonný kombinovaný sporák MORA K 666 AW nabízí čtveřici plynových hořáků s integrovaným zapalováním a klasickou elektrickou troubu s dvojicí topných těles a horkovzdušným ventilátorem. Trouba disponuje objemem 70 l, což by mělo pohodlně stačit i pro pečení větších pokrmů, jako je třeba drůbež. Samozřejmostí je pak integrované osvětlení, díky němuž budete neustále vědět, jaký je stav připravovaných jídel.

Bezpečnost především

Někteří lidé se obávají rizika úniku plynu při zhasnutí hořáku. To však u tohoto modelu v žádném případě nehrozí. Každý hořák totiž hlídají speciální senzory StopGas, které v případě detekce volně unikajícího plynu přívod okamžitě uzavřou. Nezáleží tak na tom, jestli váš potomek nechtěně otočí kohoutkem nebo třeba přetečený obsah hrnce uhasí plamen. Plyn nebude v žádném případě volně unikat a nehrozí tedy absolutně žádné riziko. Samozřejmostí je i ochrana proti spálení. Smaltovaná dvířka s dvojitým sklem totiž používají kvalitní izolaci, díky níž se nerozpalují, a je na ně bezpečné sahat i v průběhu pečení.

Komfortní používání

Ovládání trouby je řešeno pomocí šestice klasických otočných voličů. Čtyři slouží pro hořáky, dva pak pro troubu. V troubě lze tímto způsobem nastavovat teplotu v rozmezí 50–275 °C, což by mělo stačit pro všechny typy pokrmů. Konfigurovat lze také využívání jednotlivých těles, pro zapékání tak můžete aktivovat například jen horní těleso s ventilátorem. S ovládáním pomáhá i praktický LED displej, na němž se zobrazují veškeré potřebné informace. Displej lze využít také k nastavení digitálního časovače, jenž může po uplynutí zadané doby automaticky vypnout troubu. Potěší i praktický úložný prostor, v němž můžete skladovat například plechy, formy a další kusy nádobí. Jeden mělký a jeden osmilitrový XXL pečicí plech dokonce obdržíte zdarma rovnou v balení!

Pojistka STOP GAS

Plynovou troubu a 4 plynové hořáky jsou osazené pojistkou StopGas, ten automaticky zastaví přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene hořáku.

Digitální programovatelné hodiny

Na přední straně si můžete všimnout digitálně ovládaných programovacích hodin, které vás informují o teplotě v troubě i zvolené funkci. K dispozici jsou navíc i přednastavené programy pro výběr receptů včetně časového nastavení.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Mora K 666 AW

Vložit recenzi

Mora K 666 AW