ETA Blendic II Smart 4011 90041 černý/nerez

0000106184

8590393335879

Eta

Novinka

Stolní mixér ETA Blendic II Smart 4011 90041 černý/nerez • příkon 1 200 W • 21 000 ot./min • hlučnost 80 dB • funkce PULSE • 1 rychlost • sportovní přenosná láhev o objemu 500 ml • nerezový čtyřramenný mixovací nůž Celý popis

Není skladem

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Stolní mixér ETA Blendic II Smart vám přijde vhod při přípravě celé řady mixovaných nápojů. S jeho pomocí vykouzlíte čerstvé ovocné a proteinové nápoje, mléčné koktejly, přesnídávky či omáčky, míchané alko i nealko nápoje a mnoho dalších. S příkonem 1 200 W se hodí i k přípravě ledové tříště nebo ledové kávy. 

S maximálními otáčkami 21 000 za minutu dosáhnete velmi jemné konzistence. Mixér disponuje 2 podsvětlenými ovládacími tlačítky, automatickým programem s pulzováním, funkcí PULSE pro maximální výkon a rovněž funkcí vypnutí po 1 minutě chodu. Umixovaný nápoj si navíc můžete s sebou ihned vzít na cesty, a to bez nepohodlného přelévání. 

Klíčové vlastnosti:

  • Silný příkon 1 200 W
  • Funkce PULSE pro maximální výkon
  • Automatický program s pulzováním a funkcí vypnutí po 1 minutě 
  • Maximální otáčky až 21 000/min pro dosažení velmi jemné konzistence
  • Unikátní nerezový čtyřramenný mixovací nůž
  • Bezpečnostní pojistka proti špatnému sestavení
 Je to mixér a přenosná láhev v jednom!

Kvalitní provedení

Mixovací nůž je vyroben z unikátního nerezového materiálu a lehce zvládne přípravu vlastní ledové tříště nebo ledové kávy.

 


 

Žádné přelévání

Po umixování lahev jednoduše odejmete z mixéru, odšroubujete mixovací nože a nahradíte víčkem. Láhev disponuje objemem 500 ml a je vyrobena z odolného a zdravotně nezávadného plastu. Rovněž je také opatřena těsnícím víkem s uzavíratelným pítkem.

 


 

Bezpečná a snadná manipulace

Sestavení a používání mixéru je jednoduché a povrch snadno omyvatelný. Maximální bezpečnost zajistí pojistka proti špatnému sestavení mixéru a protiskluzové nožky zaručí stabilitu během užívání.

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
Příkon mixéru1200 W
Objem hlavní nádoby0.5 l
Počet rychlostí1
 Pulzní spínač
Ano
Materiál nádobyplast
Funkce, příslušenstvídrcení ledu, mixování
ZnačkyETA
Šířka výrobku15.5 cm
Výška výrobku35.5 cm
Hloubka výrobku16.5 cm
Hmotnost výrobku2.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku30.0 cm
Výška výrobku27.5 cm
Hloubka výrobku19.5 cm
Hmotnost výrobku2.7 kg

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor SNB 6600BK